Szerző:

10. Termál szezonnyitó ünnepség Bükfürdő

A Pannon Termál Klaszter Egyesület és a Magyar Turizmus Zrt. Nyugat-dunántúli Regionális Marketing Igazgatósága a 10. Termál Szezonnyitó ünnepségre hívta meg tagjait október 18-ára.

Cégünk – a Direct-Line Kft. is képviseltette magát a rendezvényen. Kiállítással és előadással is készültünk az eseményre.

A Nyugat-dunántúli termál szezont Dr. Horváth Viktória, a Nemzetgazdasági Minisztérium turizmusért felelős helyettes államtitkára nyitotta meg.

A 2001-ben Bükfürdőn életre hívott szezonnyitó eseményre minden évben a régió egyik kiemelkedő fürdővárosában kerül sor. Idén ismét Bükfürdő volt a házigazda.
Az esemény szakmai részében Dr. Horváth Viktória helyettes államtitkár, Majthényi László, a klaszter alapító tagja és Tama István, a Magyar Turizmus Zrt. Nyugat-dunántúli regionális marketing igazgatója tartott előadást.

Ezt követően nyílt lehetőség a cégünk munkáját bemutató prezentáció megtartására.

Fodor Róbert kereskedelmi vezető két fontos területet emelt ki előadásában. A rozsdamentes utcabútorok gyártására szakosodott ágazat eredményeit és a fürdőket, uszodákat kiszolgáló uszodatechnikai ágazat tevékenységét.

Hangsúlyozta, hogy minden termékünk a hosszú távú fenntarthatóságot szolgálja. Előadásában kitért arra, hogy a fürdők és uszodák tulajdonosai mekkora ráfizetéssel üzemeltetik a létesítményeket. Beszélt ezen problémák megoldási lehetőségeiről is.

Az előadást követően nagy érdeklődés kísérte kiállításunkat. Megállapították, hogy termékek minőségi alapanyagokból készültek és látszik, hogy a gyártás folyamatát is magas színvonal jellemzi.

ÉMI minősített rozsdamentes folyókáink sok érdeklődőt vonzottak.
Több vezető is információkat kért kollektorainkról.
Korlátjainkat már ismerték a résztvevők, hiszen találkoztak velük a Büki Gyógyfürdőben.
Rozsdamentes medencéinkről – a kötetlen beszélgetések során – az általános megelégedés hangján szóltak az üzemeltetők és a rendezvény meghívottjai.

Az eseményen átadták a Vas Népe újság által közelmúltban meghirdetett „Vas megye legkedveltebb fürdőhelye” díjat is, melynek győztese a Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum lett. A díjat Dr. Németh István vezérigazgató vette át Halmágyi Miklós főszerkesztőtől.

Az elismeréshez ezúton is gratulálunk, s reméljük, hogy fejlesztéseinkkel továbbra is hozzájárulhatunk Büki Gyógyfürdő népszerűségének megőrzéséhez.

Fodor Róbert előadás anyaga

Írjon nekünk

Ön mit gondol?

Vélemény, hozzászólás?

© Készítette - Direct Line - Bemind Kft.
csik