Szerző:

Billenőlépcsőink alkalmazása a kamion mosókban

A billenőlépcsőinket eddig jellemzően olyan céllal fejlesztettük tovább, hogy azok a közúti, és vasúti tartálykocsik töltésével és ürítésével járó feladatokat maradéktalanul kiszolgálják.

Tegyék lehetővé a dómfedelekhez való biztonságos feljutást. A szállítmányok anyaga azonban időnként olyan agresszív, hogy rozsdamentes és saválló anyagok alkalmazását teszi célszerűvé valamennyi szerkezeti elem, így a billenőlépcső gyártása során is.

Röviddel a rozsdamentes billenőlépcsőnk kifejlesztése után új alkalmazási terület jelentkezett be felhasználóként. Kiderült, hogy a kamionok mosása során szintén szükség van a feljutáshoz olyan billenőlépcsőre, amelynek anyaga képes ellenállni azoknak a vegyszereknek, amelyeket mosási és fertőtlenítési célra használnak a kamion mosókban.

Az első szériában gyártott rozsdamentes billenőlépcsőnk felszerelése a napokban egy kamion mosóban is megtörtént. Magunk is nagyon kíváncsian várjuk az üzemeltető megrendelő visszajelzését arról, hogy mennyire vált be termékünk ezen új, a töltéstechnikától kissé távol eső területen.

Írjon nekünk

Ön mit gondol?

Vélemény, hozzászólás?

© Készítette - Direct Line - Bemind Kft.
csik