Szerző:

Egyedi méretű, bajonettzáras nemesacél urnák gyártása

Társaságunk, a Direct-Line Kft. régóta gyárt különböző méretű (A4, A3 és A2) alapkőletételi urnákat rozsdamentes acélból. Az urnákat szálcsiszolt kivitelben, külön megrendelésre akár tükörfényesre polírozott kivitelben is szállítjuk az ügyfeleink részére.

Ezekben az un. időkapszulákban általában az építkezések megrendelőinek, tervezőinek és kivitelezőinek állítanak emléket. A tömítéssel is ellátott jól záró menetes fedélnek köszönhetően szinte örök időre megőrzi a belé rejtett okiratot, papírpénzt és más emlékeket.

A standard méretű alapkőletételi urnákat bemutató termékismertetőnket az alábbi linken érheti el: DL-urnák termékismertetője

http://www.dldh.hu/wp-content/uploads/2019/04/dl_termekism_alapkoleteteli_urna.pdf

Az ezen a területen is bővülő ügyféligénynek megfelelően elkészült e termékünk legújabb változata, egy 130 mm átmérőjű és 450 mm magasságú urna. Az alábbi fényképeken a standard méretű urnák mellett a tőlük jelentősen különböző méretű urna látható (az alsó képen a bal szélen).

Rozsdamentes urna

Rozsdamentes urnák, időkapszulák

A nagy átmérőre való tekintettel itt már nem menetes csatlakozással, hanem un. bajonettzárral csatlakozik a kupak a hengeres urnatesthez. Az újfajta csatlakozásnak köszönhetően egyedi megrendelésre szinte tetszőleges méretű, a fent megadott standard kiviteltől eltérő befogadóképességű urnákat is gyártunk. Ezekbe akár egy nagyobb üveg különleges ital is elhelyezhető, mellyel az egyik legutóbbi vevőnk egy palack borát kívánta az utókornak megőrizni.

A cikk letölthető az alábbi linken:
http://www.dldh.hu/wp-content/uploads/2020/02/dl_cikk_bajonettzaras_urnak.pdf

Írjon nekünk

Ön mit gondol?

Vélemény, hozzászólás?

© Készítette - Direct Line - Bemind Kft.
csik