Szerző:

Exkluzív jakuzzi tervezése és építése Balatonalmádiban

A rozsdamentes medencék mellett egyre nagyobb érdeklődés mutatkozik hazánkban a rozsdamentes jakuzzik iránt, amelyeket jellemzően közösségi fürdők, szállodák rendelnek meg, de egyre többször érkezik megkeresés magáncélú felhasználóktól is. A képen látható 8 személyes, egyedi tervezésű és gyártású jakuzzit egy Balatonalmádiban található családi ház mesés kilátással rendelkező udvarában telepítettük le az elmúlt hetekben.

A rozsdamentes medencékkel szemben hosszú időn keresztül érezhető volt a hazai tervezők körében egy semmivel sem magyarázható idegenkedés. Ezt a szemléletet roppant egyszerű módon lehetett megváltoztatni. Nem kellett mást tegyünk, mint bemutatni azokat a kétségtelen előnyöket, amelyekkel a rozsdamentes medencék az alternatív megoldásokkal szemben rendelkeznek.

Sokak számára, ahogy az autóvásárlásnál is, az esztétikai szempontok a meghatározóak. Kijelenthetjük, hogy e területen sincs hátrányban a rozsdamentes anyagú medence.

A rozsdamentes acél által kölcsönzött rendkívül elegáns megjelenést tovább fokozza a víz alatt elhelyezkedő változatos színű világítás, ami páratlan élményt varázsol a fürdőzők elé. A gyöngyszórással készült homogén víz alatti felületek, a szálcsiszolt vízbukó textúrája a szem számára kellemes látványt nyújt.

A képen látható jakuzzi számos kényelmi funkcióval van ellátva. Ezek közé tartozik a 3 helyen kialakított rehabilitációs célokat is szolgáló 3 sugaras vízalatti, nagynyomású masszírozó, ami a térd, derék, és nyak kényeztetését végzi.

A jakuzzi belső fala mentén körbefutó, levegővel masszírozó pezsgőfürdő funkcióval ellátott kényelmes íves ülőrész a tökéletes kikapcsolódás helyszínéül szolgál. A medence sarkán kialakított tároló felület akár pezsgős poharak lerakására is alkalmas, a medencén kívül elhelyezett nyakzuhany is a zavartalan pihenést szolgálja.

A gépészeti megoldásokkal meglehetősen gazdagon ellátott jakuzziban a kényelmet érintő képernyős berendezés biztosítja, amely a partról, vagy akár a jakuzziban ülve a fent említett összes funkció vezérlését teszi lehetővé.

A rozsdamentes acél alapanyag a forrása az üzemeltetéssel kapcsolatos előnyöknek, mint pl. a több mint egy emberöltő hosszú élettartam, a kevés vegyszerrel történő üzemeltetés, és a könnyű tisztíthatóság mellett kiemelendő az egyedi és változatos formavilág rugalmas kialakíthatósága.

A saválló acélból készült medencék anyaga ellenáll a nem szokványos fürdővizeknek, így a sós víznek is. A bemutatott jakuzzi tulajdonosának számos előnye származik ebből, ugyanis a természetes sós víz lehetővé teszi a fürdő tisztán tartását algátlanító, enzimtelenítő, pelyhesedést gátló és klóros vegyi anyagok teljes mellőzésével. A vegyszermentes környezet bőrbarát megoldás minden fürdőző számára, de különösen előnyös ez a gyerekek esetében.

Az alábbiakban látható képsorozat plasztikusan bemutatja egy ilyen luxus igényeket kiszolgálni hivatott jakuzzi készülési folyamatát. Cégünk a rozsdamentes medencék fent látható minőségben való elkészítésével teljesítette a feladatát. A beüzemelt állapotban átadott medencéink esetében azt reméljük, hogy az általunk legyártott műszaki alkotást megrendelőink még nagyon hosszú időn keresztül fogják megelégedéssel használni.

Írjon nekünk

Ön mit gondol?

Vélemény, hozzászólás?

© Készítette - Direct Line - Bemind Kft.
csik