Szerző:

Hegesztő képzés indul a Direct-Line Kft.-nél

2016 szeptemberében a Direct-Line Kft. államilag finanszírozott, esti felnőttoktatás kereteink belül hegesztő szakképzést indít. Cégünk biztosítja a gyakorlati képzést, partner iskolánk az elméleti képzésre a szigetszentmiklósi Csonka János Műszaki Szakközépiskola és Szakiskola.

Bővebb információ a képzésről és jelentkezés itt!

Mi szól amellett, hogy a Direct-Line Hegesztő Laborjában tanuld meg a hegesztő szakmát?

  • Mi nem csupán papírt adunk a végzettségről! Ha Te is akarod, nálunk igazán jó szakemberré válhatsz, aki értékteremtő munkájából tisztességesen meg fog tud élni.

  • Vállalatunknál a tanulók ipari környezetben, kis létszámú csoportokban, dolgozva tanulhatják ki a szakmát és a gyártóüzemünk mindennapi munkafolyamatába bekapcsolódva tehetnek szert gyakorlati tudásra, a legtehetségesebb hallgatók ösztöndíj kiegészítésre is.

  • Hegesztő oktatóink nem csak oktatni tudják a hegesztést, hanem mesterfokon űzik is. A gyártásban dolgoznak, amikor éppen nem oktatnak. A gyakorlati oktatás során nem csupán a kötelező példagyakorlatokat mutatják meg és tanítják be a tanulóknak, hanem értékes tapasztalataikat, fontos szakmai fogásokat is átadnak.

  • A OKJ-s Hegesztő képzés kötelező tantervében foglalt tudásanyag mellett a hegesztés előkészítő és utómunkáit is megtanítjuk, ugyanis ezek nyújtják a minőségi hegesztéshez a garanciát. Ezért fontosnak tarjuk, hogy megmutassuk a rokon és kiegészítő lakatosipari műveleteket is (pl. darabolás, áthatás csiszolás, varratkezelés, stb.).

  • Az ipari kapcsolatainkból kifolyólag a gyors elhelyezkedésben segítséget tudunk nyújtani, a legeredményesebb hallgatók számára azonnali munkalehetőséget ajánlunk.

Képzésünk filozófiája: Nem akarunk mindenkit megtanítani hegeszteni!

A Direct-Line Kft. nem kíván “olcsó” képzést végző hely lenni. A korszerű eszközök, a nagy óraszámban elvégzett hegesztési próbálkozások, a tanulók lemorzsolódása sok pénzbe kerül. Cégünk a hegesztő szakképzés területén elitképzést kíván nyújtani tanulóiknak. Számunkra nem az a fontos, hogy minél több végzős hagyja el a kapuinkat, minket nem a tanulói fejpénz motivál. Aki nem igazán akar tanulni, az ne jelentkezzen hozzánk. Eltökélt és lelkes tanulókat várunk, akik valóban el akarják sajátítani a hegesztői tudást. A kellően elkötelezettek garantáltan meg is fogják tanulni a szakmát!

Hegesztő képzésünk célja

  • A Direct-Line által kínált szakképzés célja valódi szaktudással felruházott szakemberek nevelése, akik igényes értékteremtő termelői munkával lesznek képesek hazánkban és külföldön egyaránt jó életkörülményeket teremteni maguknak és családjuknak.

  • Az általunk nyújtott gyakorlati képzés során az alkalmazott tudáson van a hangsúly.

  • Az oktatás során elkészülő próbadarabok csak kivételes esetben végzik hulladéktárolóban, többnyire a tanulóink által hegesztett alkatrészek a napi gyártásban kerülnek felhasználásra.

  • A képzés végén lehetőséget kínálunk tanulóinknak a hegesztői minősítés megszerzésére, amelyet nagy eséllyel minden tanulónk meg is szerez.

  • Nálunk az oktatói munka része a szakmai kultúrára való felkészítés, a nevelés is. Mi ugyanis nem csak jó szakembereket szeretnénk képezni, hanem igyekszünk a szakmai kultúrát fejleszteni és terjeszteni is.

A gyakorlati képzőhelyről

A Direct-Line Kft. 1996 óta fejleszt, tervez és gyárt rozsdamentes acél szerkezeteket, szakembereink immáron több mint 20 éves tapasztalattal rendelkeznek élelmiszeripari, vegyipari és olajipari szerkezetek gyártásában.

Minősített hegesztőüzem vagyunk, “Rozsdamentes acélszerkezet gyártás” tevékenységi körben minőségirányítási rendszerünk megfelel a MSZ EN ISO 9001:2009 szabványnak, valamint rendelkezünk MSZ EN ISO 3834-2:2006 hegesztő tanusítvánnyal is. Eredményes ipari tevékenységet folytató hegesztőüzem lévén korszerű gépparkkal dolgozunk, a gyakorlati oktatást is ezeken a gépeken végezzük.
A cégünk telephelyén működő gyakorlati Hegesztő Labor a dunaharaszti ipartelepen, kellemes parkosított környezetben helyezkedik el az M0-ás körgyűrű közvetlen közelében, így mindenki számára kényelmesen megközelíthető.

Írjon nekünk

Ön mit gondol?

Vélemény, hozzászólás?

© Készítette - Direct Line - Bemind Kft.
csik