Szerző:

Hegesztővizsga 2020 a Direct-Line Kft-nél

Cégünk ez év tavaszán is megtartotta az évenként két alkalommal esedékes vizsgákat a nálunk OKJ tanfolyamot végző hegesztők részére.

A szigetszentmiklósi Csonka János Műszaki Szakközépiskola és Szakiskolával közös szervezésben 2016-ban indult el az a hegesztő képzés, amelynek immáron 7. csoportja érkezett el ez év tavaszán a gyakorlati és elméleti vizsgákhoz. Az ipari környezetben, kis létszámú csoportokban folyó oktatás jó lehetőséget kínál a szakma alapjainak a megtanulására, az egyéni érdeklődés és ambíciók szerinti gyakorlat megszerzésére.

Az elméleti oktatás tematikája az évek során kiforrottá vált, módszertanát tekintve pedig nagymértékben igazodott a tanulók egyéni képességeihez. A gyakorlati oktatást évtizedek óta a szakmában dolgozó, így nagy tapasztalatokkal rendelkező szakemberek végezték.

Ismerve a hazai statisztikai adatokat a lemorzsolódás és a vizsgán való megfelelést illetően, büszkén jelenthetjük ki, hogy ezeket meghaladó eredményeket érnek el tanulóink.

A hazai szakképzés rendszerének az átalakítása napirenden van. Bízunk abban, hogy ez az átalakulás még inkább megkönnyíti azoknak a szakmai képzéseknek a folytatását, mint amilyennek tekinthető a cégünk szerepvállalásával is zajló hegesztő képzés.

Írjon nekünk

Ön mit gondol?

Vélemény, hozzászólás?

© Készítette - Direct Line - Bemind Kft.
csik