Szerző:

Helyére került a „fregatt”

A korábbi, 2018 február 19.-i hírben adtuk közre, hogy megkezdtük annak a rozsdamentes kültéri medencének a gyártását, amely a nevét az alakjának köszönhetően kapta. A különleges kialakítású és elhelyezésű medence elkészíthetőségében nem mindenki hitt.

A tervező számára volt talán az egyik legnagyobb öröm meglátni készen azt a medence alakot és hozzá tartozó látványelemeket, amelyeket a tervező asztalon megálmodott. Nem egészen 2 hónappal később, április 16.-i napon a helyére is került a medence. Az első képen még a kiszállítás előtti állapotában látható a gondosan becsomagolt medence. A túlméretes szállítmány alig több mint egy óra elteltével, még a hajnal előtt ki is került a telepítés helyére, ahogy az a fényképen látható fényviszonyokból is kikövetkeztethető. A jól előkészített emelési műveleteknek köszönhetően alig fél órával később már a végleges helyére való pozicionálás látható a következő fényképen.

A medence gépészetének elkészülte után remélhetőleg rövidesen a nagyközönség is birtokba veheti ezt a medencét. Bízunk abban, hogy a valóban impozáns látványt nyújtó „fregatt” még nagyon hosszú ideig fogja szolgálni a fürdésre vágyó vendégeket a Csillaghegyi Strandfürdő és Uszoda létesítményben, amely 1038 Budapest, Pusztakúti út 2-6. alatt megújult formájában rövidesen átadásra kerül. Nagy öröm számunkra, hogy a beruházás egyik ékkövének számító medencét cégünk készíthette el.

Írjon nekünk

Ön mit gondol?

Vélemény, hozzászólás?

© Készítette - Direct Line - Bemind Kft.
csik