Szerző:

Ipari gépész gyakorlati szakmunkásvizsga a Direct-Line Kft.-nél

Az ÉSZC Kiskunlacházi Technikum és Szakképző Iskola és a Direct-Line Kft. szervezésében 2021. február 25. napján ipari gépész szakmunkás gyakorlati vizsgát tartott.

A képzést 2019. február hónapban indítottuk el, melynek során a hallgatók megtanulhatták a Direct-Line Kft. oktatóitól a hegesztés, a pneumatikus és hidraulikus gépek szerelésének, benzinmotoros kisgépek, villanymotorral hajtott gépek szerelésének, valamint a fémforgácsolás alapjait. Ezt a vizsgát még a régi Szakképzési törvény rendelkezései szerint szerveztük meg, de figyelemmel a jogszabályi változásokra. A vizsgafeladatok között megtalálhatók voltak a Direct-Line Kft. rozsdamentes DÁMA ivókútjának összeszerelése, hegesztési utasítás szerinti pozícióban MIG/MAG eljárással történő hegesztése, kisgépjavítás és mérési jegyzőkönyv készítése. A hallgatók eredményesen alkalmazták az oktatóktól megszerzett tudást, így a sikeres vizsga után boldogan vették át végbizonyítványukat.

Direct-Line Kft. 2021. szeptemberében is tervez ipari gépész oktatást indítani, melyre az info@dldh.hu email címen keresztül vagy a 06-24-492-111 telefonszámon lehet jelentkezni.

dr. Szántó Lajos

Írjon nekünk

Ön mit gondol?

Vélemény, hozzászólás?

© Készítette - Direct Line - Bemind Kft.
csik