A fejlesztés célja

  1. Olyan alkalmazás szerver és terminálokból álló hálózat fejlesztése, amelyben a terminálok lényegében lokális intelligencia nélkül, automatikusan a szerverre feljelentkezve, letöltés után onnan indulnak el.
  2. A szerver méretezett módon teszi lehetővé egyidejűleg az előzetesen meghatározott számú vékony terminál kiszolgálását.
  3. A vékony terminálok szintén kereskedelmi forgalomban kapható, legfeljebb részegységek cseréjével módosított berendezések kell legyenek.
  4. Az automatikus boot-ot követően a terminálok a szerveren különböző karakteres és grafikus alkalmazások futtatására legyenek képesek.

Az informatika területén az elmúlt években lezajlott történések tapasztalatai, valamint az általunk időközben is folyamatosan megvalósuló fejlesztések nyomán tehát elérkezettnek látjuk az időt arra, hogy egy ipar érett, professzionális, nyílt forráskódú operációs rendszer több alkalmazással kiegészített applikációjának létrehozását tűzhessük ki célul. A jelenlegi hálózati megoldások, szoftverlicenc politikák ismeretében meg vagyunk győződve arról, hogy a fejlesztés eredménye a forráshiánnyal küszködő piacon, így első körben Magyarországon, de reményeink szerint a nemzetközi piacon is nagy sikert arathat.
A célul kitűzött fejlesztésünk eredményeként elkészülő Integrált Hardver-Szoftver rendszer részére a HaXSoN márka nevet a szabadalmi hivatalban idejében levédtük.

© Készítette - Direct Line - Bemind Kft.
csik