Konferenciák

Tisztelt Partnerünk!

Vállalatunk a tavalyi évben konferencia-sorozatot szervezett kutatás-fejlesztési eredményeink közzététele céljából. Örömmel tapasztaltuk, hogy a rendezvények mind több érdeklődőt vonzottak, s számos alkalommal telt ház előtt tarthattuk meg az előadásokat és konzultációkat.
Előadóink között köszönthettük többek között a Nemzetgazdasági Minisztérium, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal, az Innovációs Szövetség, valamint több hazai egyetem és vállalat előadóit.

Regisztrált partnereink számos hazai és külföldi nagyvállalat képviseletében látogattak meg bennünket. Két fejlesztésünk esetében referencia helyszíneken kerülhetett sor a konferencia lebonyolítására. Örömünkre szolgált, hogy a fejlesztéseinkkel a bennünket megbízó partnereink is elégedettek voltak.

A sikeres konferenciák arra késztetnek bennünket, hogy az idei évben is folytassuk ezeket a rendezvényeket. A szakmai információk megosztása mellett ezzel is fórumot kívánunk teremteni a kutatás-fejlesztésben érdekelt vállalatok és egyéb ágazati szereplők közötti találkozásokra. Bízunk abban, hogy 2013-ban is vendégeink között üdvözölhetjük az Önt és vállalatának képviselőit.

A további sikeres együttműködés reményében engedje meg, hogy ezúton ajánljuk előzetesen is figyelmébe a Direct-Line Kft. 2013. évben tervezett konferenciáit, amelyek tervezett időpontjait és témáit az alábbi linken találhatja meg: Konferencia program

Üdvözlettel:
Dr. Reith János

Dunaharaszti, 2012. január 3.

Szerző:

Hazai innováció töltő- lefejtő állomások gyártásában

Minden túlzás nélkül kijelenthető, hogy a fenti címmel 2016. április 28-ára meghirdetett szakmai konferencia sikeresen zárult. A cégünk által kifejlesztett billenőlépcsők, egylábas pódiumok és töltőkarok bemutatásának fő célja az volt, hogy megismerhessük a felhasználók és engedélyező hatóságok elvárásait, értékelési szempontjait. Ezek az információk nélkülözhetetlenek a termékek továbbfejlesztése során.

Tovább →

Szerző:

Hazai innováció a töltő-, le- és átfejtő rendszerek gyártásában című konferencia

A Direct-Line Kft. 2016. április 28. napján 10 órai kezdettel megrendezi a “Hazai innováció a töltő-, le- és átfejtő rendszerek gyártásában” című konferenciát.


Tovább →

Szerző:

Az informatika újragondolása

Az Informatika-Számítástechnika Tanárok Egyesülete (ISZE, www.isze.hu) ezzel a címmel rendezte meg immár szokásos, éves országos konferenciáját 2013. április 20-án, Budapesten, a MÚOSZ Székházban. A témaválasztást idén a mobil IKT-eszközök, az új alkalmazási módszerek, a nyílt forráskódú szoftverek terjedése, továbbá az új kerettanterv megjelenése és helyi adaptálásának problémája indokolta.
Tovább →

© Készítette - Direct Line - Bemind Kft.
csik