Konferenciák

Tisztelt Partnerünk!

Vállalatunk a tavalyi évben konferencia-sorozatot szervezett kutatás-fejlesztési eredményeink közzététele céljából. Örömmel tapasztaltuk, hogy a rendezvények mind több érdeklődőt vonzottak, s számos alkalommal telt ház előtt tarthattuk meg az előadásokat és konzultációkat.
Előadóink között köszönthettük többek között a Nemzetgazdasági Minisztérium, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal, az Innovációs Szövetség, valamint több hazai egyetem és vállalat előadóit.

Regisztrált partnereink számos hazai és külföldi nagyvállalat képviseletében látogattak meg bennünket. Két fejlesztésünk esetében referencia helyszíneken kerülhetett sor a konferencia lebonyolítására. Örömünkre szolgált, hogy a fejlesztéseinkkel a bennünket megbízó partnereink is elégedettek voltak.

A sikeres konferenciák arra késztetnek bennünket, hogy az idei évben is folytassuk ezeket a rendezvényeket. A szakmai információk megosztása mellett ezzel is fórumot kívánunk teremteni a kutatás-fejlesztésben érdekelt vállalatok és egyéb ágazati szereplők közötti találkozásokra. Bízunk abban, hogy 2013-ban is vendégeink között üdvözölhetjük az Önt és vállalatának képviselőit.

A további sikeres együttműködés reményében engedje meg, hogy ezúton ajánljuk előzetesen is figyelmébe a Direct-Line Kft. 2013. évben tervezett konferenciáit, amelyek tervezett időpontjait és témáit az alábbi linken találhatja meg: Konferencia program

Üdvözlettel:
Dr. Reith János

Dunaharaszti, 2012. január 3.

Szerző:

2019-ben is “Hazai innováció a töltő-, le- és átfejtő rendszerek gyártásában” konferencia

A Direct-Line Kft. 2019. február 28.-án ismét megrendezte a “Hazai innováció a töltő-, le- és átfejtő rendszerek gyártásában” című szakmai konferenciasorozat rendezvényét.
Tovább →

Szerző:

2018-ban is “Hazai innováció a töltő-, le- és átfejtő rendszerek gyártásában” konferencia

A Direct-Line Kft. 2018. május 10.-én ismét megrendezte a “Hazai innováció a töltő-, le- és átfejtő rendszerek gyártásában” című szakmai konferenciasorozat rendezvényét.
Tovább →

Szerző:

“Különleges alakú rozsdamentes medencék és folyókarendszerek felhasználása, karbantartása az üzemeltető szemével” konferenciáról készült emlékeztető

A Direct-Line Kft. 2018. április 10. napján megtartotta a “Különleges alakú rozsdamentes medencék és folyókarendszerek felhasználása, karbantartása az üzemeltető szemével” című szakmai konferenciasorozat rendezvényét.
Tovább →

© Készítette - Direct Line - Bemind Kft.
csik