Szerző:

Hazai innováció töltő- lefejtő állomások gyártásában

Minden túlzás nélkül kijelenthető, hogy a fenti címmel 2016. április 28-ára meghirdetett szakmai konferencia sikeresen zárult. A cégünk által kifejlesztett billenőlépcsők, egylábas pódiumok és töltőkarok bemutatásának fő célja az volt, hogy megismerhessük a felhasználók és engedélyező hatóságok elvárásait, értékelési szempontjait. Ezek az információk nélkülözhetetlenek a termékek továbbfejlesztése során.

Tovább →

Szerző:

Hazai innováció a töltő-, le- és átfejtő rendszerek gyártásában című konferencia

A Direct-Line Kft. 2016. április 28. napján 10 órai kezdettel megrendezi a “Hazai innováció a töltő-, le- és átfejtő rendszerek gyártásában” című konferenciát.


Tovább →

Szerző:

Beszámoló – Közös cél a valódi innováció 4.

Az idei évben a Direct-Line Kft. a Nemzeti Innovációs Hivatallal közösen, Budapesten szervezte meg a „Közös cél a valódi innováció” címet viselő konferenciáját. Az immáron negyedik alkalommal megrendezett konferencia csak helyszínében szakított a hagyományokkal, szellemiségében követte a korábbi rendezvényeket.
Tovább →

Szerző:

Közös cél: a valódi innováció 4.

A Direct-Line Kft. az idei évben immár negyedik alkalommal, ezúttal a Nemzeti Innovációs Hivatallal közösen szervezi meg hagyományos, innovációpolitikai kérdésekkel foglalkozó konferenciáját.
Tovább →

Szerző:

A tudomány megrendelői – Magyar Tudományos Akadémia

A Magyar Tudomány Ünnepe rendezvénysorozat kiemelt eseményeként került sor a Tudomány megrendelői című konferencia lebonyolítására november 5-én, a Magyar Tudományos Akadémia székházában. A rendezvényen hazánkban működő nagyvállalatok vezetői próbálták megfogalmazni elvárásaikat az akadémiai szféra szereplői felé – sok esetben burkolt, máskor nyílt kritikát megfogalmazva a jelenlegi aktivitás, szemlélet kapcsán.
Tovább →

Szerző:

10. Termál szezonnyitó ünnepség Bükfürdő

A Pannon Termál Klaszter Egyesület és a Magyar Turizmus Zrt. Nyugat-dunántúli Regionális Marketing Igazgatósága a 10. Termál Szezonnyitó ünnepségre hívta meg tagjait október 18-ára.
Tovább →

Szerző:

HaXSoN rendszer ünnepélyes átadása

A Direct-Line Kft. 2013. október 10-én tartotta meg a HaXSoN rendszer ünnepélyes átadását a Szolnoki Műszaki Szakközép- és Szakiskola Pálfy-Vízügyi Tagintézményében. Az ünnepségen bemutatásra került a vállalat által fejlesztett informatikai rendszer.
Tovább →

Szerző:

Zulieferer Innovativ 2013

Ez év július 1. és július 2-án került megrendezésre a „Zulieferer Innovativ 2013” Kongresszus és Kiállítás Münchenben, a Bayern Innovativ szervezésében.

Tovább →

© Készítette - Direct Line - Bemind Kft.
csik