Szerző:

LED világítástechnika rozsdamentes medencékhez

Cégünk fontosnak tartja, hogy ügyfeleinket a személyre szabott medence testének megtervezésén kívül, a medence tartozékainak kiválasztásában és bevált megoldások ajánlásával is támogatni tudjuk. Az élményelemek és wellness kiegészítők terén erre saját termékeket fejlesztettünk, míg a fénytechnika területén folyamatosan figyeljük a piacot, a termékeket teszteljük és a minden követelménynek megfelelőeket ajánljuk ügyfeleinknek. Fontos szempont a kiválasztásukban a rozsdamentes medencébe való integrálhatóság, amelyre saját megoldásokat fejlesztünk. Jelen cikkben erről a folyamatról számolunk be és mutatjuk be az aktuális lámpa választékot.

A saját fejlesztésű élményelemeinkről, wellness kiegészítőinkről és testreszabott medence tervezéssel kapcsolatos tudnivalókról az alábbi cikkekben olvashat:

http://www.dldh.hu/nemesacel-elmenyelemek-fejlesztese

http://www.dldh.hu/nalunk-on-tervezi-meg-almai-luxus-uszomedencejet

A LED technológia a medence iparban is elterjedtnek mondható, azonban a piacon található megoldások nagy része nem kifejezetten rozsdamentes medencékhez készült. A lámpák úgy minőségben, mind árban jelentős eltéréseket mutatnak. Annak érdekében, hogy jó szívvel tudjunk világítást ajánlani ügyfeleinknek, a fenti okokból szükségét láttuk a lámpák tesztelésének és a beépítés adaptációjának. Ennek nyomán összeállítottunk egy lámpa családot, melynek tagjai különböző méretekben, különböző fénytechnikai igényeket elégítenek ki. A kiválasztott lámpák az alábbi képen láthatóak, a fali vezérlővel együtt. A lámpák teljesítménye 5-18 wattig terjed, fényerejük pedig 350 és 1200 lumen közötti.

A lámpa család minden lámpájának színe és fényereje változtatható. A vezérlés lámpa típustól függően történhet távirányítóval, falba beépített vezérlővel vagy akár okostelefonnal is. Így mindig a hangulathoz, napszakhoz igazodó világítási kép választható, ami egyaránt segíti az ellazulást és az aktív pihenést. A lámpák szerelhetőségére a kiválasztásuk során különös figyelmet fordítottunk. Minden lámpa cserélhető a medence vízének leengedése nélkül.

Természetesen megoldható más, az ügyfél által választott lámpa beépítése is a medencébe. A lámpák piacát folyamatosan szemmel tartjuk és a megjelenő új, releváns megoldásokat kipróbáljuk, az igényeknek megfelelő lámpákkal pedig bővítjük a mindenkori kínálatunkat.

Rozsdamentes medence világítástechnikájával kapcsolatos kérdéseivel forduljon szakembereinkhez bizalommal. Amennyiben személyesen szeretné megtekinteni vagy kipróbálni a kínálatunkban szereplő lámpákat, ezt telephelyünkön megteheti, várjuk szeretettel!

A cikk letölthető az alábbi linken:
http://www.dldh.hu/wp-content/uploads/2021/11/dl_LED_vilagitas_medencebe.pdf

Írjon nekünk

Ön mit gondol?

Vélemény, hozzászólás?

© Készítette - Direct Line - Bemind Kft.
csik