Szerző:

Nagy érdeklődés az idei tavaszi szakképzési csoportjaink iránt

Az idei tavaszi félévben kiemelkedő létszámú jelentkező kezdte meg szakmai tanulmányait a Hegesztő, Ipari gépész és Gépész technikus szakjainkon és immáron a várólistáink is egyre hosszabbak.

A szeptemberben induló csoportokba való előjelentkezések száma is egyre csak gyarapszik, egyre többen biztosítják előre maguknak a gyakorlati képzőhelyet a fent említett szakok valamelyikén.

Érdekesség, hogy egyre nagyobb arányban vesznek részt képzéseinken egyetemistáknak, akik többük elmondása szerint az egyetemi oktatásból kimaradó, vagy csak felszínesen megjelenő gyakorlati ismeretek megszerzése reményében jönnek duális képzőhelyeink által nyújtott gyakorlati szakmai képzéseinkre.

Egy idén februárban végzett, Ipari gépész tanulmányait „Jeles” osztályzattal záró tanulónk, aki jelenleg is mérnöki tanulmányait végzi az Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen, az alábbit nyilatkozta képzésünkről:

„A képzéssel kapcsolatban azt ígérték nekem, hogy gyakorlati tudásra tehetek szert, és ezt meg is kaptam. Műszaki egyetemi tanulmányok mellett ez egy nagyszerű lehetőség volt számomra, hogy a fémiparban felmerülő gépészeti problémákkal és azok megoldásaival megismerkedhessek. Nappali órarend mellett is vállalható, a kimeneti követelmények is teljesíthetőek.”

Írjon nekünk

Ön mit gondol?

Vélemény, hozzászólás?

© Készítette - Direct Line - Bemind Kft.
csik