Szerző:

Pályázat termelési fejlesztések támogatása érdekében

Társaságunk 2020. év júniusában pályázatot nyújtott be termelési fejlesztések támogatása érdekében a Széchenyi 2020 és az Európai Unió Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával a Versenyképes Magyarországért Operatív Program kiírása alapján.
A nyertes pályázatot 2020. októberében hirdették ki a VEKOP-1.2.6-20-2020-1268. számon.
Társaságunk a pályázaton elnyert összeget az alábbi gépek és berendezések beszerzésére fordította.

  • a. 1 db 2×3,2 / 25-es SWF NOVA BSC típusú egyfőtartós híddaru 48 konzolra telepített darupályával beépítése a 3 csarnokba, ezzel segítve a dolgozók munkáját a nagy méretű alkatrészek, vagy elkészült termékek mozgatása érdekében.
  • b. orbitális hegesztő készülék a hozzá tartozó minden felszereléssel (izometriás hegesztés gyors és pontos elvégzése érdekében)
  • c. hegesztő szekátor (vízszintes és függőleges varratok pontos elvégzése érdekében)
  • d. hegesztő áramforrás és a szükséges kábelek az orbitális és a szekátor működtetéséhez.

A beszerzett hegesztő berendezések minőségi és mennyiségi javulást hoztak a hegesztési varratok elkészítésénél. Az emberi tevékenység minimalizálásával gyorsabb és könnyebb nagy mennyiségű varratokat készíteni. Természetesen a hozzáértő hegesztő képzése is fontos, hiszen a gépek pontos beállítása jó szakembert követel meg.
Társaságunk nem csak a gyártás területén kívánja az új gépeket felhasználni, hanem a hegesztő oktatás területén is. Az Érdi Szakképző Centrum duális képzőhelyeként működve jó néhány hegesztő tanuló részére biztosíthatunk minőségi oktatást az új gépek és technológia segítségével.
Köszönjük a Magyarország Kormánya és az Európai Unió támogatását a gépek és technológia beszerzése érdekében.

Készítette: Szántó Lajos

Írjon nekünk

Ön mit gondol?

Vélemény, hozzászólás?

© Készítette - Direct Line - Bemind Kft.
csik