Rólunk írták – Jabil Circuit Mo.

A Jabil Circuit Magyarország Kft. 2008- ban egy ambiciózus energiahatékonyság növelési program indítását határozta el. Ennek kezdeményezője és fő mozgató rugója a Direct Line Kft. volt, amely szakértői gárdájával, szaktudásával és a lehetőségek felvillantásával fontos szerepet vállalt abban, hogy a Jabil megindult a környezetkímélőbb energia felhasználás felé vezető úton.
A Direct-Line rendszerszemléletű megközelítése, a teljességre törekvés igénye, ugyanakkor a választás lehetőségének meghagyása érdekes és izgalmas kalanddá nemesítette kapcsolatunkat. Ennek eredményeképpen átfogó mérési programot valósítottunk meg, korszerű fényforrások cseréjével tettük elfogadhatóvá a világítási energia felhasználásunkat és mintegy melléktermékként rendszerbe foglaltuk az energiagazdálkodás folyamatát.
A tudományos elmélyültség igényén és gyakorlatán túlmenően kiváló személyes kapcsolatok is épültek az évek során, amelyek további kihívások megválaszolását biztosítják.
A Direct-Line Kft. csapata mint szakmai és innovációs partner egyaránt magas szinten van jegyezve a Jabil értékes partnerei sorában.

Elismerésem az együtt végzett munkáért: ha valamit elértünk, azt közösen tettük…
Gyuris Ernő
üzemeltetési igazgató
Jabil Circuit Magyarország Kft.

2011 november

© Készítette - Direct Line - Bemind Kft.
csik