Rólunk írták

2013 november

Rohadt király a weboldalatok, eszméletlen mennyiségű gépész/innovációs anyagot tettetek fel
imádlak titeket!

hamarosan gépész

2013 október

Ezúton is szeretném megköszönni a tárgyi munkához nyújtott segítségét. Az alapozási tervek egyeztetésétől a berendezések helyszínre szállításán keresztül a többszöri helyszíni eligazításokig tudom, hogy nagyon sok energiát fektettek be, hogy a végeredmény egy jól működő, teljes rendszer legyen.
Külön köszönet, hogy a legnehezebb időpontokban is mindig találtak időt és energiát, hogy a problémáinkat kezeljék, feldogozzák és megoldják.
A mai rohanó, egyre csak a rövid távú megélhetést szem előtt tartó világban jól esett olyan szakemberekkel dolgozni, akik mindig a megoldások keresését, a megrendelő elégedettségét keresték, hosszútávú, mindkét fél számára gyümölcsöző együttműködésre törekedtek.

Üdvözlettel:

Baranyi Zsolt
LAC-COOP Kft.

2011 november

Jabil Circuit Magyarország Kft.

A Jabil Circuit Magyarország Kft. 2008- ban egy ambiciózus energiahatékonyság növelési program indítását határozta el. Ennek kezdeményezője és fő mozgató rugója a Direct Line Kft. volt, amely szakértői gárdájával, szaktudásával és a lehetőségek felvillantásával fontos szerepet vállalt abban, hogy a Jabil megindult a környezetkímélőbb energia felhasználás felé vezető úton.
A Direct-Line rendszerszemléletű megközelítése, a teljességre törekvés igénye, ugyanakkor a választás lehetőségének meghagyása érdekes és izgalmas kalanddá nemesítette kapcsolatunkat. Ennek eredményeképpen átfogó mérési programot valósítottunk meg, korszerű fényforrások cseréjével tettük elfogadhatóvá a világítási energia felhasználásunkat és mintegy melléktermékként rendszerbe foglaltuk az energiagazdálkodás folyamatát.
A tudományos elmélyültség igényén és gyakorlatán túlmenően kiváló személyes kapcsolatok is épültek az évek során, amelyek további kihívások megválaszolását biztosítják.
A Direct-Line Kft. csapata mint szakmai és innovációs partner egyaránt magas szinten van jegyezve a Jabil értékes partnerei sorában.

Elismerésem az együtt végzett munkáért: ha valamit elértünk, azt közösen tettük…
Gyuris Ernő
üzemeltetési igazgató
Jabil Circuit Magyarország Kft.

 

© Készítette - Direct Line - Bemind Kft.
csik