56-os emlékmű

Az emlékmű orr-részét szálcsiszolt rozsdamentes lemezből készítettük

Tovább →

Budapest XIII. kerület, Ditrói Mór utca

Egyedi, a Vígszínház belső színvilágát idéző utcabútorok a felületbe vágott virág mintákkal

Tovább →

Dunaharaszti térrekonstrukció

Szökőkút és köztéri bútorok Dunaharaszti Város Önkormányzat részére

Tovább →

Érd utcabútorok

Érd Város Önkormányzat részére, egyedi megjelenésű utcabútor családot terveztünk és kiviteleztünk. A rozsdamentes laposacél tartószerkezetet akácfával kombináltuk, aminek köszönhetően nem tűnik hidegnek és ridegnek az ülőfelület.

Tovább →

Budapest, XVII kerület Városközpont fejlesztés

Az Európai Unió által támogatott kivitelezés során rozsdamentes alapanyagból készült korlátok, és kapaszkodók kerültek telepítésre. A digitális szökőkút rozsdamentes acélszerkezetét és a hozzá kapcsolódó gyalogos hidat korrózióálló acél felhasználásával gyártottuk le.

Tovább →

Lőrinci Város, Március 15. Gimnázium utcabútorok

Lőrinci Város Önkormányzata az Európai Unió támogatásával a Március 15. Gimnázium felújítása során cégünktől rendelte meg az iskola területén elhelyezett, rozsdamentes acélból készült padokat, perforált lemezes ülőkéket, kerékpártárolókat, hulladékgyűjtő edényeket.

Tovább →

M2 metró peronbútorai

A felújítás első ütemében rozsdamentes alapanyagokból (lemezek, laposacélok, köracélok, csövek) készített peronbútorokat gyártott cégünk, mint pl.: ülőkék, szemetesek, burkolatok, panelek, jegykezelők, korlátok.

Tovább →

Savoya Park

A Savoya Parkban található bevásárlóközpont beltéri padjait (porszórt szénacél) és ülőkéit tölgyfa ülőfelülettel gyártottuk és szereltük, valamint a hozzá illő hulladékgyűjtő edény kivitelezése is cégünk munkája

Tovább →

Újságos pavilon

Budapest közterein található újságos és lottózós pavilonok szinterezett ill. rozsdamentes anyagból készülnek.

Tovább →

Cora áruház, Debrecen

A rozsdamentes utcabútorok zártszelvény és fa felhasználásával készültek, míg a favédőrácsok tüzihorganyzott acélból kerültek legyártásra, a parkolóban található pergolák pedig fából készültek.

Tovább →

Papp László Sportcsarnok, Budapest

Rozsdamentes és szénacél alapanyagokból készített utcabútorok.

Tovább →
© Készítette - Direct Line - Bemind Kft.
csik