Szerző:

Rozsdamentes ivókút

Minden év tavaszán a parkok megtelnek kirándulókkal, sportolókkal. Az újjá éledő természetbe „kimenekülő” emberek felfrissüléséhez kulturált vízvételi lehetőségre van szükség, amelyhez országszerte megbízható segítséget nyújt a Direct-Line Kft. által gyártott rozsdamentes ivókút.

A közeledő tavaszra tekintettel most jött el a parkfenntartók, a különböző létesítményeket üzemeltetők számára annak az ideje, hogy elvégezzék a szükséges karbantartásokat, felmérjék az új igényeket.

A cégünk által tervezett és Magyarországon gyártott ivókút termékcsalád a közterületi használat körülményeihez igazodóan un. „vandálbiztos” kivitelben készül. A rozsdamentes anyagának köszönhetően nem csak időtálló megoldás, hanem esztétikus a megjelenése, s higiénikus és takarékos ivóvízellátást tesz lehetővé.

A környezetünk megóvása érdekében olyan szeleppel szereljük fel az ivókutakat, melyek beállítható időn belül elzárják a vizet, így a feledékeny felhasználók miatt sem folyik el sok víz.

Egyedi megrendelésre gyártunk olyan méretre igazított ivókutakat is, amelyeket például az óvodák udvarán használhatnak a gyerekek is. Az 1. ábrán látható ivókutak megjelenése olyan, hogy bármely környezetbe jól beilleszthető:

Az önkormányzatok, parkfenntartók, közterületeket üzemeltetők, de akár magánszemélyek részére is forgalmazzuk ezen ivókutakat. Igény esetén a telepítéséhez is minden szükséges szerelvényt biztosítunk, ahogy az a 2. ábrán is látható. Az ivókutakról többet az alábbi linken tudhat meg:

www.dldh.hu/ivokutak

Írjon nekünk

Ön mit gondol?

Vélemény, hozzászólás?

© Készítette - Direct Line - Bemind Kft.
csik