Uszodai kiegészítők és látványelemek

Fűtési rendszerek
Rozsdamentes medencék vizének fűtésére cégünk egyedi megoldást kínál. Saját fejlesztésű és gyártású nemesacél napkollektor rendszerünk közvetlenül, a hőcserélő spirál kihagyásával is ráköthető az uszodavíz keringtető körére. Megfelelő kihasználtság és méretezés mellett a beruházási költségek általában 4-7 év közötti időtartam alatt megtérülnek, így gazdaságos megoldást biztosítva szállodák, lakóházak medence vízének felmelegítésére.
Világítási rendszerek
A víz alatti medencevilágítás segítségével rendkívüli karaktert kölcsönözhet medencéjének. Alakítsa ki saját színvilágát többszínű ledek segítségével.

DL_pezsgofurdo_funkcio_lg
Pezsgőfürdő funkció
Terápiai céllal, vagy pusztán az élvezet kedvéért, a pezsgőfürdő funkcióban és a masszázságy nyújtotta lehetőségekben nem fog csalódni.
DL_pezsgofurdo_funkcio_lg
Nyakzuhanyok, vízköpők, vízfüggönyök, szökőkutak, gombák
DL_vizkopo_lgDL_vizkopo1_lgDL_nyakzuhany_lg
Korlátrendszerek és víz alatti kapaszkodók
DL_egyedi_korlat_lg DL_korlatrendszer_lg
Medencefedés
A mai kínálatnak köszönhetően különböző hosszú élettartamú medencefedések közül lehet válogatni. Kinti medencékhez javasoljuk.
DL_korlatrendszer_lg
Rajtkövek
Rozsdamentes rajtkövek tökéletesen illenek bármilyen medencéhez, hiszen nagy a teherbírásuk és megjelenésük robusztus és egyben elegáns.
Forduló panelek
A stabil és robosztus fordulópanelek vagy beütőpanelek felvértezik az úszómedencéket a professzionális sportrendezvények tartására. A  forduló- vagy beütőpanel úszóversenyeken időmérés céljából jó szolgálatot tesz. A szálcsiszolt keret igény szerint saválló 1.4571 vagy 1.4404 rozsdamentes acélból készül.
DL_fordulopanel_lgDL_fordulopanel_elol_hatul_lg
Dobogó
DL-Dobogók eredményhirdetésre szolgálnak az I., II. és III. helyezett bajnokok részére. A váz rozsdamentes acél, a fa lapok pácoltak, a vízszintes felületek sávosan csúszásmentesítettek. Három részből áll, a részek külön-külön mozgathatók, eredményhirdetéshez összeakaszthatók, magasságuk rendre 600 mm, 400 mm és 300 mm. Az egyes részek csúszásmentes menetes gumitalpakon állnak. A dobogó váza igény szerint saválló 1.4571 vagy 1.4404 rozsdamentes acélból készül.
DL_dobogo_lg
Kötélfeszítő hüvely
DL_kotelfeszito_huvely_lg
© Készítette - Direct Line - Bemind Kft.
csik