Szerző:

Rozsdamentes úszó medencék telepítése a Continental Hotel Zara megrendelése alapján

Még 2009-ben érkezett Cégünkhöz a megkeresés, mely szerint egy kültéri és egy beltéri medencét kívánnak telepíteni az épülő Continental Hotel Zara**** 7(!)-dik emeletére.

A DIRECT-LINE Kft. több éves medence építési tapasztalatával és jól képzett szakember gárdájával felvértezve kezdett a nem mindennapi feladat megoldásához. A kihívás ebben a feladatban több szempontból is jelentős volt, hiszen nem csak a szigorúan vett műszaki előírásoknak kellett megfelelni, de a korábban a Hungária Népfürdő hírnevével a helyszínen üzemelő medencék nyújtotta szolgáltatásokkal kellett versenyezni.

A 7-dik emeletre tervezett medencék esetében elsőrendű műszaki kritérium, hogy annak tömege minél alacsonyabb legyen a födém terhelhetősége miatt. A rozsdamentes acélból készült medencék ennek a követelménynek is kiválóan megfelelnek, hiszen azok saját tömege legfeljebb 8-10%-a a befogadott víz tömegéhez képest.

Cégünk mind a tervezéssel, mind a helyszíni telepítéssel kivívta a megrendelők elismerését, akiket megelégedettséggel töltött el a medencék és a telepítés folyamán megrendelt további termékek – korlátok, üvegfalak, szellőzők – minősége.

A rozsdamentes medencék a szálló 2010. szeptember elején történt ünnepélyes megnyitása óta a vendégek körében igen közkedveltek. Az üzemeltetésükkel kapcsolatban is egyértelműen pozitív visszajelzések érkeztek hozzánk. Ez alkalommal is beigazolódtak azok az előnyök, amelyeket a korábbi cikkünkben foglaltunk össze.

A létesítmény az érdeklődők számára a 1074 Budapest, Dohány utca 42-44. alatt megtekinthető.

Írjon nekünk

Ön mit gondol?

Vélemény, hozzászólás?

© Készítette - Direct Line - Bemind Kft.
csik