Szerző:

Saját fejlesztésű permetezőgépünkkel vettünk részt az AGROmash Expon

Az év legrangosabb agrár- és gépkiállítása zajlott a napokban a Hungexpón. A Direct-Line Kft. saját gyártású permetezőgépét állította ki.

Idén minden eddigi látogatottsági rekordot megdöntött az év legnagyobb szabású mezőgazdasági szakkiállítása, az Agromash Expo és a hozzá kapcsolódó AgrárgépShow. A 32 ezer négyzetméternyi területen minden, a mezőgazdaságban érintett jelentős vállalat jelen volt. Cégünk új fejlesztésével, a sűrített levegővel működő Puritán permetezőgéppel képviselte magát, annak forgalmazójával, az ANRO-KER Bt-vel közösen.

A kiváló minőségű mezőgazdasági termékeket forgalmazó ANRO-KER Bt. lesz jövőbeni társunk gyártmányunk piacra vitelében. Standunknál legélénkebben a pálinkafőzés és bortárolás eszközei iránt érdeklődőknek eleve felülmúlta várakozásait, hogy a gyümölcsvédelem egy innovatív eszközével – a Puritánnal – ismerkedhettek meg.

Permetezőgépünk előnyeit; halk és tiszta működését, egyszerű kezelését és több évtizednyi használatra gyártott elemeit végre személyesen, a nagyközönség számára is be tudtuk mutatni. Külön említést érdemel a permetezőgép háti tartója, mely nagyban meghatározza kinézetét: az ALTO hátizsákgyártó kamionponyvából készíti számunkra e formatervezett és szintén tartós eszközt.

Sokan gratuláltak az új fejlesztéshez és dicsérték a találmány ötletességét és egyszerűségét. A termék ára, annak elnyűhetetlen mivolta miatt jó ár-érték arányt képvisel. A rozsdamentes acélból készülő tartály nem csak a jelenlegi vásárlókat, hanem azok unokáit is kiszolgálja majd az előzetes elvárások szerint.

Permetezőgépünk ezután nem csak Dunaharasztiban, hanem az ország számos pontján személyesen is megvásárolható lesz.

Szabó-Ambrus Tamás

Írjon nekünk

Ön mit gondol?

Vélemény, hozzászólás?

© Készítette - Direct Line - Bemind Kft.
csik