Szerző:

Tartály gyártása a Direct-Line Kft-nél

A cégünk honlapján megtalálható termékkörtől némiképp eltérő feladatot jelent az olyan tartályok gyártása, mint amelyről gyártásközi és a kiszállítás előtti fényképeket láthatunk. 2015-ben cégünk úgy döntött, hogy kipróbálja magát a hidegen hengerelt vastag lemezekből készülő szerkezetek gyártása területén is.

A tartályok gyártása során a vastag rozsdamentes lemezek darabolása, hegesztése alapvetően más képességeket és készségeket igényel, mint a vékony falvastagságú rozsdamentes anyagokból készülő korábbi termékeink. Az úszó medencék, a folyókák, vagy éppen az utcabútorok gyártása során alkalmazott rozsdamentes anyagok megmunkálásában megszerzett tapasztalataink itt is jól hasznosíthatók. A tartályok méretéből és tömegéből fakadóan a logisztikai feladatok megoldásához is lényegesen nagyobb teljesítményű szállító, mozgató eszközökre van szükség.

Jó érzéssel búcsúztattuk el azt az első tartályt, amely a megrendelő által elvártak szerint jó minőségben és határidőre készült el. A többi hasonló méretű tartályok, „nehéz” szerkezetek (pl. élelmiszeripari pódiumok) gyártása cégünknél azóta is folyamatosan zajlik.

Írjon nekünk

Ön mit gondol?

Vélemény, hozzászólás?

© Készítette - Direct Line - Bemind Kft.
csik