Korlát rendszerek

Korlátrendszerek elsődleges feladata a veszélymentes közlekedés biztosítása kül- és beltéren. Számos helyen megtalálhatók a rozsdamentes acélból készült korlátrendszereink, így elsősorban a közterületeken, közintézményekben, de egyre több megrendelés érkezik lakosság részéről is, ahol a családi házak és lakások lépcsői és teraszai számára választják a nemesacél korlátmegoldásainkat.
A korrózióálló acélból készült korlátrendszerek legfőbb erénye, hogy ellenállnak mindenfajta agresszív környezeti hatásnak, ezért élettartamuk is rendkívül hosszú. A széles formai választék lehetővé teszi a különböző stílusú környezethez történő illeszkedést, az esztétikus és elegáns megjelenésük miatt egyre több helyen találkozhatunk velük.

Anyagok

A különböző rozsdamentes alapanyagok felhasználásával készülő tartó szerkezetek mellett átlátszó és áttetsző üveg vagy polikarbonát lapok helyezhetők be a tartóoszlopok közötti terek kitöltésére. A térkitöltő mezők megfogása különböző formai kialakítású üvegfogók segítségével történik. Gyakori a rozsdamentes profilok kombinálása fával, a fogódzkodók esetében a fa meleg tapintású, dekoratív és nemes megjelenésű megoldások kialakítására alkalmas.

Rögzítés

A korlátrendszerek falhoz való rögzítése történhet speciálisan kialakított rögzítőelemek, padlózathoz talplemezek segítségével, melyek felfogatása rozsdamentes csavarral oldható meg

Gyártás

A felsorolt funkciókat betöltő magán- vagy ipari célra egyaránt gyártunk számos alakú és méretű korlátot. A korlátok tervezése cégünknél formatervező bevonásával történik.

További termékek a termékcsoportból

Terelő korlát
Terelő korlát hirdető felülettel

© Készítette - Direct Line - Bemind Kft.
csik