Szerző:

Töltő állomások minősítése

Cégünk immáron évek óta gyárt és vitelez ki töltőállomásokat, amelyek főbb építő elemei a saját fejlesztésű pódiumok, billenő lépcsők, valamint felső- és alsó töltő karok. Valamennyi terméktípusnak számos változata létezik, amit részben a töltő állomások nagyon eltérő helyszíni adottságai, részben pedig a töltendő közeg fizikai- és kémiai tulajdonságai indokolnak.

A hosszú évek tapasztalatai alapján mára kialakultak azok a házi szabványosnak tekinthető, modulrendszerben felépíthető töltőállomás változatok, amelyek munkavédelmi szempontból való minősítése megoldható. Ennek megfelelően termékeink nem csak egyenként, hanem rendszerbe szervezett módon rendelkeznek mindazokkal a tulajdonságokkal, amelyeket ma a törvények e területen előírnak. Az 1. ábrán látható a minősítéssel rendelkező típus töltőállomás fényképe.

Az építő elemek mindegyike adattábláján a CE jel tanúsítja a megrendelő számára azt, hogy minden vonatkozó szabvány, hatósági előírás figyelembe vétele megtörtént a tervezés és gyártás során, ahogy az az 2. ábrán látható.

Az Agrovéd Kft. által kiadott tanúsítványok (DL-Alsó töltőkar, DL-Felső töltőkar pódiummal), pedig azt igazolják, hogy munkavédelmi szempontból való megfelelésre elvégzett vizsgálatok a külső tanúsító szerv részéről megtörténtek, az eredményét tekintve pedig sikeresen zárultak.

Írjon nekünk

Ön mit gondol?

Vélemény, hozzászólás?

© Készítette - Direct Line - Bemind Kft.
csik