Szerző:

Újabb saválló ipari medence készült el

A vásárlói elégedettséget mi sem mutatja jobban, mint amikor egy ügyfél a korábbi munkáinkat követően további újabb megrendelésekkel bíz meg minket.

Cégünk a tolna megyei gyár számára 2018-ban gyártotta le az első két ipari vízgyűjtő és kármentő medencéit. A napokban készült el egy további, 6 x 20 méteres medence burkolat, amely a négy évvel ezelőtt átadotthoz saválló medencékhez hasonlóan 5 mm vastag strukturált, un. mandorlás lemezből épül fel. Feladata, hogy egy rendkívül nagy vízigényű technológiai berendezés szennyvízét gyűjtse össze az előírt statikai és áramlástani előírásoknak megfelelően.

A telepítési munkánkat nehezítette a zord időjárás, szakembereink esetenként -5 fokos hidegben és szélben kellett helytállniuk, amit a párhuzamosan folyó többi vállalkozó által folytatott telepítési munkálatok sem könnyítettek meg. Nem pusztán az alacsony hőmérséklet jelentett kihívást a helyszíni összeállítási és hegesztési munkálatok esetén, hanem a 10-15 fokos hőmérséklet ingadozás is. A 6500 mm hosszú burkolóelemeken olyan mértékű lemez-deformációkhoz vezetett, amelyek kiegyenlítése nagy odafigyelést igényelt.

A műhely körülmények között elvégzett előkészítő munkáknak köszönhetően a téli telepítésekre jellemző nehézségek ellenére szakember gárdánk rendkívül rövid átfutási idővel, egy hét leforgása alatt teljesítette a helyszíni munkákat.

Írjon nekünk

Ön mit gondol?

Vélemény, hozzászólás?

© Készítette - Direct Line - Bemind Kft.
csik