Szerző:

Újabb sikeres konferencia a Direct-Line Kft szervezésében

2011. június 2-án került megrendezésre a „Megvalósult innováció az energiaracionalizálásásban” című konferencia Dunaharasztiban, a Direct-Line Kft. székhelyén.

A téma aktualitását az energiaracionalizálás területén folyó kutatás-fejlesztési tevékenységünk iránti fokozott érdeklődés adta.

A konferencián Dr. Reith János ügyvezető köszöntötte a vendégeket és mutatta be vállalatunk tevékenységi köreit, különös tekintettel a kutatás-fejlesztési üzletág fontosabb témáira. A bevezető után Rákos András, a Direct-Line Kft. energiaracionalizálási témakörének vezető szakértője ismertette az iparvállaltoknál jellemző energiagazdálkodási problémákat, felmerülő kérdéseket, a téma aktualitását és fontosságát.
Ezt követően Gyuris Ernő, a Jabil Circuit Magyarország Kft. üzemeltetési igazgatója mutatta be vállalataink kutatás-fejlesztési együttműködésének eredményeit a Jabil Circuit Magyarország Kft. energiamonitoring rendszerének kiépítése kapcsán. A gyakorlati megoldásokat bemutató előadások sorában Szikszai Ferenc előadása következett, melynek során bepillantást nyerhettünk a legújabb energiatakarékos világítástechnikai megoldásokba.
Rákos András vezető szakértő második előadása a diagnosztikai módszerekről, valamint a hulladékhő hasznosítás lehetőségeiről és gyakorlati példáiról szólt.
Az előadók sorát Dr. Reith János ügyvezető zárta, aki a Direct-Line Kft. által fejlesztett napkollektor rendszer előnyeit ismertette.
Az előadásokat követően kötetlen beszélgetés során a résztvevők megismerhették a kutatás-fejlesztési folyamat fontosabb lépéseit, jellemző paramétereit, lehetséges eredményeit és buktatóit. A jó hangulatú és reményeink szerint átadott ismeretanyagban, információban gazdag konferenciát – a nagy érdeklődésre való tekintettel – ősszel ismét megszervezzük. A konferencián elhangzott előadások letölthetők innen:

Írjon nekünk

Ön mit gondol?

Vélemény, hozzászólás?

© Készítette - Direct Line - Bemind Kft.
csik