Szerző:

Újdonságok a töltő-, le- és átfejtő rendszerek gyártásában

A 2019-es esztendőben is megszervezi cégünk a töltéstechnológia területén érdekelt vállalatok, vállalkozások részvételével az immáron hagyománnyá vált szakmai konferenciáját.

A rendezvénysorozat célja változatlanul a tervezők, beruházók, kivitelezők és üzemeltetők számára alkalom teremtése a tapasztalatok megosztására, új elvárások és felhasználói igények megfogalmazására.

A konferenciára a meghívó valamint az előzetes program az alábbi helyen érhetők el:

Meghívó a szakmai rendezvényre
Konferencia előzetes programja

A 2018-as esztendőben megfogalmazott fejlesztési elképzelések mindegyike valóra vált. Ezekről menet közben minden a konferencia témái iránt érdeklődő szakember tájékoztatást kapott.

Örömmel jelenthetjük, hogy elkészült a billenő lépcső rozsdamentes változata, amelynek első példányai már éles használatban vannak. Erről bővebben az alábbi linken olvasható:
http://www.dldh.hu/rozsdamentes-billeno-lepcsok-gyartasa

A billenő lépcsők mozgatásával kapcsolatos problémák kezelésére kíván választ adni az a fejlesztésünk, amely a kézi-, és/vagy hidro-pneumatikus mozgató szerkezetek mellett elektromos munkahenger alkalmazását teszi lehetővé. Az alábbi linken olvasható rövid írás mutatja be a legfontosabb előnyeit ennek a fejlesztésünknek:
http://www.dldh.hu/elektromos-mozgatasu-billenolepcsok-ipari-alkalmazasba-vetele

A túltöltés gátlás területén felmerült problémák kezelésére elkészült cégünk fejlesztésében egy olyan műszaki megoldás, amely szinte univerzálisan használható telepített és mozgó tartályok esetében. Bővebben erről a fejlesztésről az alábbi linken olvasható:
http://www.dldh.hu/a-direct-line-kifejlesztette-sajat-tultoltesgatlojat

Ígéretet tettünk továbbá arra, hogy valamennyi bemutatott termékeinkre megszerezzük a Biztonsági vizsgálati tanúsítványt, amely a 2006/42/EK irányelvekben leírtaknak való megfelelést igazolja. A kérdéskörrel kapcsolatban bővebben az alábbi linken esik szó:
http://www.dldh.hu/tolto-allomasok-minositese

További fejlesztések is zajlanak a cégnél, amelyek eredményeit a fentiekkel együtt minden konferencia résztvevővel szeretnénk a következő, 2019. február 28.-i napon megtartandó rendezvényünkön megosztani. A meghívókat névre szólóan fogjuk 2018 november 20-ig minden általunk ismert érdeklődőnek kiküldeni. Aki nem kapja meg meghívónkat, de szívesen részt venne rendezvényükön, annak is várjuk a jelentkezését. Az alábbi címre elküldött jelentkezést is örömmel fogadunk:

info@dldh.hu

Írjon nekünk

Ön mit gondol?

Vélemény, hozzászólás?

© Készítette - Direct Line - Bemind Kft.
csik