Szerző:

Zulieferer Innovativ 2013

Ez év július 1. és július 2-án került megrendezésre a „Zulieferer Innovativ 2013” Kongresszus és Kiállítás Münchenben, a Bayern Innovativ szervezésében.

Az autóipar jelenlegi fejlesztéseinek bemutatására szolgáló konferencián a Direct-Line Kft. képviseletében Bogár István fejlesztőmérnök vett részt, aki a gördülőelemes hajtást mutatta be a főként autóipari szakemberek alkotta közönségnek.

Az előadók között megtalálhatóak voltak közlekedési- és gazdasági politikusok, az autóipar jelentős vállalatainak vezetői és a legújabb műszaki megoldásokat bemutató fejlesztők is.

A rendezvényen 20 ország közel 600 szakembere vett részt. A kiállításon a Bayern Innovativ által válogatott 72 kiállító szerepelhetett újdonságaival, köztük az a 4 magyar cég, mely a Magyar Külgazdasági Hivatal szervezésében jutott ki a rendezvényre.

A vállalatunk által bemutatott gördülőelemes hajtás számos elismerést kapott a közönség részéről, meggyőzve bennünket arról, hogy jó úton járunk a hajtás fejlesztésével és joggal bízhatunk a sikeres piaci bevezetésben.

Írjon nekünk

Ön mit gondol?

Vélemény, hozzászólás?

© Készítette - Direct Line - Bemind Kft.
csik