Szerző:

Elkészült a második büki medence

A Büki Gyógyfürdő Zrt., 2011-ben rendelete meg cégünktől az első rozsdamentes medencéjét, amelyet 2017-ben, mintegy hat évvel később a második medence követte. Az azóta eltelt időben bőséges mennyiségű tapasztalat gyűlt össze arra, hogy a medencefelújítás ezen módja nem csak költséghatékony megoldás, hanem sok más szempontból is előnyös. A 2011-ben elkészült medencével azonos alakú, eredetileg kerámia burkolású gyógyvizes medence saválló burkolata nemrégiben készült el.

A bontási munkákkal induló felújítás általában sok meglepetéssel szokott járni, mert ilyenkor derülnek ki azok a rejtett hibák, véglegesíthetők azok a célszerű műszaki megoldások, amelyek a medence test alakjának a tervezésére is kihatással vannak. Az építőiparban a beton szerkezeteknél gyakran cm-ekben mérhető méret-, alak- és helyzethibák fordulnak elő, amelyek kompenzálása a mm pontossággal történő fémszerkezet gyártás számára gyakran okoz kihívást.

Mint az a munkák végeredményét adó medence látványa alapján is igazolható, ezúttal is sikerült a vállalt feladatunkat megoldani.

Az alábbi képeken a medence helyszíni szerelésének a főbb állomásai követhetők nyomon:

Írjon nekünk

Ön mit gondol?

Vélemény, hozzászólás?

© Készítette - Direct Line - Bemind Kft.
csik