Szerző:

Fejlesztéseink fürdők, aquaparkok számára

Jellemző képe a régi, békebeli fürdőhelyekről küldött képeslapoknak a vízben sakkozó és őket néző vendégek portréja. Ám míg a múltban elég volt egy sakktábla ahhoz, hogy a vendégeknek szórakozási lehetőséget biztosítson, addig ma már attrakciók sokasága csalogatja a látogatókat a népszerűbb fürdőhelyekre, aquaparkokba.

Napjainkban a legtöbb fürdő és aquapark fő törekvése, hogy az odalátogató valamennyi vendég megtalálja a számára leginkább pihentető elfoglaltságot, kikapcsolódási lehetőséget. A fürdőüzemeltetők felismerték, hogy míg sokak számára a nyugodt, csendes pihenés, szaunázás jelent kikapcsolódást, addig mások az aktív, sok esetben játékos testmozgást részesítik előnyben és előszeretettel keresik a vízi csúszdaparkokat, egyéb sporteszközöket. A jellemzően külföldről importált vízi játékok, élményelemek azonban ma még kimerülnek a csúszdák, és különböző vízköpők, víz alatti befúvók körében.

Fürdőüzemeltetőkkel történt beszélgetések során – felismerve a fenti problémát – vállalatunk, a Direct-Line Kft. a Budapesti Műszaki- és Gazdaságtudományi Egyetem Gép- és Terméktervezési Tanszékével közösen új fejlesztésbe kezdett. Célunk olyan új, a jelenleg üzemeltetett fürdők infrastruktúrájába könnyen beépíthető élményelemek, játékok fejlesztése, amelyek felkeltik a vendégek érdeklődését, ezáltal vonzóbbá tehetik az adott létesítményt a piaci versenyben.

A fejlesztések során törekszünk arra, hogy az egyes élményelemek a fürdőüzemeltetők kérésének megfelelően egyedi jelleget kaphassanak, ezáltal az adott létesítmény stílusába maximálisan beilleszthetőek legyenek. A fejlesztések eredményeként létrejött eszközök jellemzően rozsdamentes acélból készülnek, ezáltal a gyártásuk a rozsdamentes anyagok terén jelentős tapasztalatokkal bíró Direct-Line Kft. gondozásában történhet. A magyar gyártás fontos előnye a garancia, és az a magyar szakértői háttér, amely folyamatosan a megrendelők rendelkezésére áll a későbbiekben, amennyiben létesítményüket további rozsdamentes elemekkel bővítenék.

A fejlesztési tevékenység első eredményeit mutatják az alábbi vázlatrajzok. A helyszíni követelmények, valamint a megrendelői elvárások érvényesítése érdekében már a fejlesztés e korai szakaszában örömmel vesszük leendő partnereink véleményét, észrevételeit. Várjuk mindazon üzemeltetők javaslatait, akik tervezik a kezelésükben lévő fürdő ilyen eszközökkel történő bővítését, fejlesztését.

Véleményüket, javaslataikat, árajánlat kérésüket az alábbi címen várjuk: info@dldh.hu

Rajzok:
Vázlatrajz-1
Vázlatrajz-2
Vázlatrajz-3
Vázlatrajz-4
Vázlatrajz-5
Vázlatrajz-6
Vázlatrajz-7
Vázlatrajz-8
Vázlatrajz-9
Vázlatrajz-10
Vázlatrajz-11
Vázlatrajz-12
Vázlatrajz-13
Vázlatrajz-14

Írjon nekünk

Ön mit gondol?

Vélemény, hozzászólás?

© Készítette - Direct Line - Bemind Kft.
csik