Szerző:

Különleges kültéri rozsdamentes medence gyártása

Cégünk egy különlegességnek tekinthető, egyedi kialakítású, exkluzív környezetbe tervezett rozsdamentes medence gyártását kezdte meg a mai napon. A mű megrendelője a BUDAPEST GYÓGYFÜRDŐI ÉS HÉVIZEI ZRT., a beruházás gazdája, és a munkák  megrendelője a Kalotherm Zrt, a medence tervezője pedig Németh Márta az YBL tervező Kft-től.

A képen látható 3D-s modellen szereplő különleges forma miatt kollégáink a „fregatt” nevet adták a medenceként szolgáló rozsdamentes szerkezetnek. A díszítő oszlopok által határolt térben egy 5,5×2,5×0,9m nagyságú medence-test foglal helyet. A pihenni szándékozó fürdővendég egy emeleti szintről fűtött lépcsőn keresztül léphet ki arra a ~9m magasban lévő erkélyre, amelyen a képen látható kültéri medence négy 300mm átmérőjű vasbeton oszlopon helyet kap. A hegyoldalban lévő erkélyről kiváló kilátás tárul a medencében pihenő vendégek szeme elé.

A legyártandó medence minden mérnök és lakatos csapatnak sok kihívást jelentő érdekes munka. A rozsdamentes anyagok alakíthatósága ugyan sok lehetőséget kínál, de a medence tervezői több részlet dolgában is magasra emelték a mércét. Önmagában a medence elhelyezkedése, helyére juttatása sem lesz egyszerű feladat.

Bízom abban, hogy rövidesen fényképes illusztrációval kísért beszámoló készülhet a helyére szállított, használatba vett, valóban különleges élményt nyújtani képes medencénkről.

Írjon nekünk

Ön mit gondol?

Vélemény, hozzászólás?

© Készítette - Direct Line - Bemind Kft.
csik