Üdvözöljük a Direct-Line uszodatechnika weboldalán!

Szolgáltatások

A Direct-Line Kft. teljes körű medence projektek kivitelezésével foglalkozik. Ügyfeleinket a rozsdamentes medence gondolatának megszületésétől, a tervezésen, gyártáson és telepítésen keresztül, az üzembe helyezésig elkísérjük és a projekt közben felmerülő döntések meghozatalában is szaktanácsadással segítjük őket a teljes folyamat alatt.

Különböző szolgáltatásainkról és egy uszodatechnikai kivitelezési projekt lépéseiről az alábbiakban olvashat.

Igényfelmérés

Küldje el nekünk, milyen medencére vágyik! Álmodjon nagyot!

Igényfelmérő

Első lépés annak a feltárása, hogy hozzávetőlegesen milyen méretű és felszereltségű medencét képzelt el. Erre a célra készítettünk egy igényfelmérőt, amelyet itt tud kitölteni és elküldeni számunkra:

Hasznos információk kitöltés előtt

Az igényfelmérő kitöltése közben is találkozhat hasznos leírásokkal a különböző opciókat illetően, de érdemesnek tartjuk kitöltés előtt az ügyfeleink kérdései alapján összeállított „KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK” szekciót végigolvasni, amelyben hasznos információk találhat a rozsdamentes medencékről és a teljes kivitelezési folyamatról.

Ajánlatadás

Az online beküldött igényfelmérő alapján tételes tájékoztató árajánlatot küldünk, amely tartalmazza a rozsdamentes medencére és a hozzátartozó tartószerkezetre vonatkozó árat. A gépészetről, telepítési költségekről és időről a helyszíni körülmények és megrendelői igények pontosítása után ismeretében áll módunkban információt adni.

Személyes egyeztetés

Amennyiben az árajánlatban foglaltak megfelelnek elképzeléseinek, szeretettel meghívjuk telephelyünkre személyes egyeztetésre, amelynek során pontosítjuk a részleteket és megtekintheti bemutatótermünkben a különböző minta megoldásokat.

Tervezés

Tervezési szakaszban érvényesíthetők leginkább az egyedi megrendelői igények. Ezért is tartjuk kulcsfontosságúnak, hogy ebben az első fázisában egyeztessünk ügyfeleinkkel a medencével kapcsolatos elképzeléseikről.

Beruházások sikere nagymértékben a tervezőasztalon dől el!

Nincs ez másképp egy új medence építésénél sem!
3D-s modellezés

Szakembereink olyan parametrikus tervezési módszerrel dolgoznak, amelynek segítségével gyorsan és rugalmasan elkészítik bármilyen egyedi medence tervét. Ezekből perceken belül előállnak a forgatható háromdimenziós modellek, amelyek a személyes konzultációk során akár azonnal módosíthatók a felmerülő igények alapján, így segítve a megrendelőt medencéje elképzelésében.

Tervek építészek számára

Kérésre építészek számára rendelkezésre bocsátjuk a medencék terveit, hogy beilleszthetők legyenek a létesítmények építész terveibe, valamint szaktanácsadással is szívesen állunk rendelkezésükre, hogy a rozsdamentes medencében rejlő konstrukciós és műszaki lehetőségeket közösen kihasználhassuk az épület koncepciójának kialakítása során.

3D-s látványtervek

Számos projekt esetében indokolt a medence környezetbe helyezése, amit igény alapján el is végzünk. A 3D-s modellek felhasználásával valósághű ábrázolás és akár animációk valósíthatók meg, ami további vizuális segítséget nyújt a megrendelő számára.

Helyszíni körülmények

A gyártási tervek elkészítése előtt elengedhetetlen a helyszíni szemle és a felmérési munka. A terep felmérése során szerzett információk alapján készülnek el a részletes medencetervek.

Gyártástervezés

A megrendelést követően az ügyfél által elfogadott modellek alapján készülnek a gyártási tervek, amelyek már a technológiai lehetőségeket is figyelembe veszik.

Kérje ajánlatunkat!

Még mielőtt elkezdődne a minden részletre kiterjedő tervezés, a Megrendelő kérésére tájékoztató árajánlatot készítünk. Elképzelte már álmai medencéjét? Kérje előzetes árajánlatunkat itt, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy segíthessünk az első terv kialakításában.

Gyártás

Gyártóüzemünk Dunaharasztiban, központi telephelyünkön helyezkedik el, ahol több csarnokban folyik a medencék, valamint a kiegészítő- és élményelemek gyártása.
A legmagasabb minőségi igények teljesítése érdekében kiváló szakemberek képzése is folyik minősített hegesztőüzemünkben, amely egyben oktatóbázis is, színtérül szolgálva hegesztő és ipari gépész szakképzés számára.

Nemesacél körmedence hegesztési AWI eljárással a Direct-Line csarnokában.
Sekély, kör alakú gyerek medence gyártása
Korszerű technológiák, házi szabványok

Gyártóbázisunk folyamatosan fejlődik, több évtizedes gyártási tapasztalatot ötvözve a modern technológiákkal és az automatizált folyamatokkal szavatolja a minőségi kivitelezést. Az általunk gyártott medencék varratai korszerű lézerhegesztéssel készülnek és garantált vízzárást biztosítanak!

Garantáltan vízzáró szerkezetek!

Akár emeletre, tetőre is telepíthető!

A gyártási folyamatok optimalizációja és a házi szabványaink szerint készülő előgyártmányok lehetővé teszik medencéink moduláris felépítését és tartozékokkal való felszerelését, a gyártási idők csökkenését.

Lehető legnagyobb készültségi szint

Törekszünk arra, hogy termékei a lehető legnagyobb készültségi szinten kerüljenek kiszállításra. Ezért medencéket igyekszünk amennyire csak lehetséges telephelyünkön készre szerelni, hogy a helyszínen már csak a végleges helyére kelljen telepíteni.

Ezzel nem csupán a gyártási és telepítési időt tudjuk lerövidíteni, hanem más kivitelezőknek is csak rövid ideig kell telepítő csapatunkhoz alkalmazkodnia a helyszínen folyó párhuzamos munkák során.

Két hegesztő rozsdamentes lemezeket hegeszt egymáshoz szekátoros hegesztéssel
Szekátoros hegesztés

Telepítés

Szereltünk már állványon álló medencét több mint 15 méter magasan, de szűk ajtókon keresztül is bejuttattuk már az alkatrészeket emeletre, alagsorba, hogy meglévő épület belsejében létesítsünk medencét.

Kiszállítás

Szeretjük a kihívásokat a telepítésben is, ugyanakkor igyekszünk medencéinket minél nagyobb, készre szerelt egységekben kiszállítani. Optimális esetben a medencét a helyszínen daruval csak a helyére kell illeszteni. Központi telephelyünk az M0-ás autópálya körgyűrű közvetlen közelében helyezkedik el és kiterjedt partneri hálózatunkkal együttműködve a túlméretes szállítmányok célba juttatása sem jelent problémát.

Medence telepítése

A helyszínen szakembereink rögzítik a medencét a fogadó
felülethez és előkészítik a csatlakozásokat a medence gépészet számára. Ezután következhet az uszodagépészet csatlakoztatása.

Próbatöltés és Próbaüzem

A telepítés egyik utolsó állomása a próbatöltés, ahol cégünk felügyelete alatt először töltik meg a medencét vízzel, majd az esetlegesen felmerülő problémák elhárítását követően következik az élményelemek próbaüzeme.

Ezt követően átadjuk Megrendelőnknek a medencét, amelyet attól a perctől kezdve használhat.

Felújítás

Gyakori kérés, szivárgó, elöregedett beton- vagy csempés medencék felújítása. Cégünk erre a problémára egyedülálló megoldást kínál, rozsdamentes lemez béléssel látjuk el a régi medence palástot.

Egyrészt számottevő üzemeltetési költségként jelentkezhet a szivárgásból adódó vízveszteség visszapótlása. Másrészt biztonságtechnikai kockázatot jelenthet, ha az elszivárgó víz alámossa az épületet, vagy a magasabban elhelyezkedő telken a kerítést, ezzel kockáztatva a medence lejtőn való lecsúszását.

Új köntösbe bújtatjuk medencéjét!

Nem utolsó sorban pedig a rozsdamentes medencék további előnyei miatt döntenek úgy tulajdonosok, hogy második esélyt adnak meglévő medencéjüknek, új köntösbe bújtatva azt.