Töltőállomások és átfejtőrendszerek

A Direct-Line Kft. 1991 évi megalakulása óta a vegyipari, szennyvíztechnológiai és energiaracionalizálási berendezések fejlesztése, tervezése és gyártása terén szerzett tapasztalatai alapján kifejlesztette a saját, moduláris egységekből összeilleszthető komplett töltőrendszerét.

Töltőállomásaink magas automatizáltsági fokkal rendelkeznek, megfelelnek a legszigorúbb hatósági előírásoknak, európai szabványoknak és megrendelőink igényeinek figyelembevételével folyamatosan dolgozunk a moduláris alkotóelemek továbbfejlesztésén.

DL-PÓDIUMOK

A Direct-Line Kft. által tervezett és gyártott egylábas DL-pódiumok a ma érvényes előírásoknak megfelelő területet biztosítanak a tartályautók és vasúti tartályok DL-töltőkarokkal való töltéséhez. Bővebben…

Kérje árajánlatunkat!

Letölthető ismertető

DL-BILLENŐLÉPCSŐK

A cégünk által fejlesztett és gyártott DL-billenőlépcsők (Típus: CH-BL-800) a biztonságos munkavégzés érdekében könnyített szerkezetűek és leesés ellen védő kosárral vannak felszerelve. Bővebben…
Kérje árajánlatunkat!

Letölthető ismertető

DL-FELSŐ TÖLTŐKAROK

A Direct-Line Kft. által fejlesztett és gyártott felső töltőkarok manuális vagy hidro-pneumatikus vezérléssel kaphatók. Bővebben…

Kérje árajánlatunkat!

Felső DL-Töltő és lefejtőkar ismertető

DL-ALSÓ TÖLTŐKAROK

A DL típusú alsó töltőkarok manuális vagy hidro-pneumatikus vezérléssel szereljük. Bővebben…

Kérje árajánlatunkat!

Alsó DL-Töltő és lefejtőkar ismertető

DL-töltőállomások

A Direct-Line Kft. által fejlesztett DL-pódiumok, DL-billenőlépcsők, DL-töltő- és átfejtőkarok biztonságos megoldást nyújtanak vasúti, közúti és hajózási töltési valamint átfejtési feladatokra. A rendszereink alkalmasak a legkülönbözőbb tulajdonságokkal rendelkező folyadékok átfejtésére, főbb felvevő piacaink a petrokémiai ipar, a vegyipar, az élelmiszeripar, a szeszipar, valamint a gyógyszeripar.

A Direct-Line Kft. által fejlesztett töltőállomás elemek mérnökileg gondosan méretezett, optimalizált konstrukciók, amelyek modulárisan összeilleszthető komplett rendszert alkotnak, de meglévő állomásokhoz is egyszerűen hozzáilleszthetők és integrálhatók. Bővebben…

Tekintse meg REFERENCIÁINKAT és kérjen ÁRAJÁNLATOT vagy IDŐPONTOT SZAKMAI KONZULTÁCIÓRA most! A DL-Töltőállomások, átfejtő rendszerek ismertetője az alábbi linken található!

Különböző töltési feladatokra kínálunk megoldást!
– közúti tartálykocsik, ISO konténerek
– különböző vasúti tartálykocsik
– hajózási konténerek, tartályok
Átfejthető anyagok
– olajipari termékek
– élelmiszeripari folyadékok
– szeszipari folyadékok
– vegyipari folyadékok
– veszélyes és mérgező gázok
Kivitelek, felhasznált anyagok
A DL-töltőállomás elemei alapkivitelben szürkére festett szénacélból készülnek, azonban ennél a kivitelnél is rozsdamentes acélból gyártjuk az erős korróziónak kitett alkatrészeket. Különböző agresszív közegekben való felhasználásra a komplett alkotóelemeket rozsdamentes és/vagy saválló acélból gyártjuk.
Költségmegtakarítás
– jó ár-érték arány
– minimális karbantartási és szerviz igény
– minőségi, csereszabatos alkotóelemek, hosszú élettartam
– energiatakarékos műszaki megoldások
Biztonságtechnika
A DL-töltőrendszerünk elemeinek kifejlesztése során nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy a töltési folyamat biztonságos legyen és a töltési- átfejtési munka minimális fizikai erő befektetést igényeljen.
Bővebben…
Minősítések
– Minőség- és környezeti irányítási rendszer
– Hegesztő üzemi tanúsítás
– Megfelelés európai direktíváknak
– CE-jelöléssel ellátott
– Megfelelés szakhatósági előírásoknak
Bővebben…
Folyamatos fejlesztés
Fejlesztőmérnökeink folyamatos törekvése a DL-töltőállomás elemeinek tökéletesítése, új funkciókhoz egyre korszerűbb műszaki megoldások keresése. A termékfejlesztő munkánk főbb céljai a következők:
Bővebben…
Az Ön véleménye fontos számunkra!
A cégünk által szervezett szakmai konferenciák és workshopok fő célja az, hogy megismerhessük a felhasználók és engedélyező hatóságok elvárásait. Partnereinktől kapott visszajelzések nélkülözhetetlenek a fejlesztő mérnökeink számára a termékek továbbfejlesztése során. Bővebben…
Töltőkarok, billenőlépcsők javítása, felújítása, átalakítása
Szakembereink vállalják a használatban lévő töltőkarok és billenőlépcsők térítésmentes állapotfelmérését, amelynek eredményeként szívesen adunk műszaki és pénzügyi ajánlatot az esetlegesen indokolt felújításra, szükséges karbantartási műveletekre. Szükség esetén a felújítás idejére csereberendezést is tudunk biztosítani.
Bővebben…
Gyors reagálás megrendelői igényekre
– Gondos műszaki méretezés
– Szabványosított fogadóelemek
– Moduláris illeszthetőség
– Megrendelői igények rugalmas és gyors adaptációja
– Komplett töltőállomásokat kínálunk!
– Gyors kiszállás és kiszállítás
Bővebben…

VISSZA A TÖLTŐÁLLOMÁSOK FŐOLDAL TETEJÉRE

© Készítette - Direct Line - Bemind Kft.
csik