Üdvözöljük a Direct-Line uszodatechnika weboldalán!

A Direct-Line Kft. 1991.-ben alakult, jelenleg 100 %-ban magyar családi tulajdonban áll és az egyetlen magyar nemesacél medence gyártó. A társaság megalakulása óta eltelt immáron 30 éves működése során számos a projekt megvalósításához szükséges tapasztalat született mind a rozsdamentes acélok gyártási kultúrájának, mind pedig az ebből az anyagból gyártható szerkezetek tervezése területén.

Ezen tapasztalatok és a kutatás-fejlesztés területén szerzett ismeretek ötvözésével létrehoztunk egy olyan fejlesztő-, tervező- és gyártóbázist, ahol piacvezető vállalatként rozsdamentes medencék és hozzátartozó kiegészítő- és élményelemeket készítünk megrendelők egyedi igényei szerint.

Küldetésünk

Társaságunk célja olyan korszerű termékek fejlesztése, gyártása és forgalmazása, amelyek hosszú távon szolgálják az emberek valós szükségleteit. Kutatási területeink az energiatudatosság és a hatékonyság növelését célozzák. Ezeknek a szempontoknak kívánunk megfelelni kínált szolgáltatásainkkal is.

Megrendelőinkkel hosszú távú együttműködésre törekszünk, ahol a saját medence gondolatának megszületésétől, az első megmártózáson át, a karbantartásig folyamatos támogatást nyújtunk.

Az eddig megszerzett tervezési és kivitelezési tapasztalatok, valamint partnereinktől érkezett használatot érintő visszajelzések lehetővé teszik, hogy az összetett medence kivitelezési projekt során minden döntés meghozatalában szakszerű segítséget tudjunk nyújtani ügyfeleinknek.

Szeretjük a kihívásokat! Örömmel fogadjuk a különleges és egyedi igényeket is, amelyek folyamatos fejlődésre, újabb és újabb fejlesztésekre sarkalnak minket.

A Direct-Line Kft. telephelye előtt található fás lugas

Forduljon hozzánk bizalommal

Átlátszó oldalú és aljú feszített víztükrű rozsdamentes medence panorámával

Tekintse meg elkészült munkáinkat

Két hegesztő rozsdamentes lemezeket hegeszt egymáshoz szekátoros hegesztéssel

Mi a legújabb? Nézzen be hozzánk!

Digitális tolómérő precíziós alkatrésszel, a Direct-Line Kft. bélyegzőjével a háttérben

Tervezze meg álmai medencéjét!

A Direct-Line Kft. telephelye Dunaharasztiban

Töltéstechnika
Folyókák
K+F