Üdvözöljük a Direct-Line uszodatechnika weboldalán!

Rozsdamentes wellness medence pest megyei panorámával

DL-élményelemekkel rendelkező rozsdamentes medence
Rozsdamentes wellness medence

Különleges wellness-medence került megvalósításra egy Pest megyei, lenyűgöző kilátást nyújtó elővárosi ingatlanban. Ez az élményelemekkel gazdagon felszerelt, rozsdamentes acél magánmedence egyedi megrendelői igények alapján, a luxus és fenntartható megoldások ötvözeteként készült és nyújt egyedülálló fürdőzési élményt használói számára.

A medence kialakítása és funkciói

A tervezés során kiemelt figyelmet fordítottunk arra, hogy a medence minden részletében megfeleljen a mai kor elvárásainak. A 3 oldalon perem alatti kialakítás és az egyik hosszú oldalon rejtett feszített víztükör biztosítja azt a vizuális élményt és higiéniai előnyt, amelyet ilyen jellegű szabadtéri medencék esetében a feszített víztükrű kialakításokkal szemben képvisel.

Szabadtéri medence redőnyös medence takarással
Rozsdamentes medence lamellás redőnytakarással
Rozsdamentes wellness medence feltöltés előtt
Rozsdamentes medence vízpróba előtt

A négy évszakos használatra tervezett medence egy hőszivattyús rendszerrel van felszerelve, ami lehetővé teszi a meleg vizes élményt minden évszakban. A saját fejlesztésű rozsdamentes levegős és vizes élményelemek pedig egyedülálló kényeztetést nyújtanak a medence használóinak.

Rozsdamentes wellness medence pezsgőfürdő funkcióval
Élményelemek és újdonságok és funkciói
  • Pezsgőfunkciós Napozóágy: Egyedi tervezésű napozóágy, ami a pihenés mellett pezsgőfunkcióval is kényeztet.
  • Masszázs Ülőpad: A medence tervezése során különös figyelmet fordítottunk az ergonómiai és terápiás szempontokra, valamint megrendelőink egyedi igényeire. Az ülőpadok lapocka és fenék masszázs funkcióval ellátott vizes és levegős élményelemekkel biztosítanak maximális ellazulást.
  • Levegőhurkok: A lépcsőnél elhelyezett levegőhurkok többletfunkciót kapnak, korlátként működnek a biztonságos és kényelmes be- és kilépés biztosítására.
  • Színváltós LED Világítás: A fővárosi fényszennyezéstől távol, a csillagos ég alatt a színváltós LED világítás egészen varázslatos hangulatot teremt.
  • Medencefalba integrált nyomógombok: Az élményelemek működtetése a napozó ágyon fekve, vagy a padon pihenve egyszerűen, a medence oldalfalába integrált nyomógombok segítségével történik, ami a felhasználó maximális kényelmét szolgálja.
Medencegépészet

A medencegépészet kialakításában és kiépítésében az egyik legnagyobb kihívást a rendelkezésre álló korlátozott hely jelentette, amelyet innovatív megoldásokkal és precíz tervezéssel sikerült leküzdenünk.

Az átadott wellness-medence egy olyan exkluzív élményt nyújt, amely ötvözi a modern design-t, a fenntartható technológiákat és a felhasználók igényeinek magas szintű kiszolgálását.