Töltőkarok és billenőlépcsők karbantartása, felújítása, átalakítása


Szerviz és szupport

A rugalmas fejlesztés és gyártás lehetővé teszi a beruházások rövid átfutási idejét, cégünk gyors szerviz szolgáltatást és azonnali rendelkezésre állást tud biztosítani megrendelői számára.


Megrendelői igények azonnal figyelembe vehetők

Az általunk fejlesztett DL-töltőállomás elemek műszakilag gondosan méretezettek és a szabványosított fogadóelemeknek köszönhetően modulárisan illeszkednek egymáshoz. Megrendelőink igényei rugalmasan és gyorsan adaptálhatók. Komplett töltőállomásokat kínálunk a kompatibilitási problémák elkerülése érdekében. A Direct-Line Kft. által megvalósított logisztika gyors helyszínre való kiszállást biztosít.


DL-típusú töltőkarok karbantartása és szervizelése
A DL-típusú töltőkarok és billenőlépcsők rendeltetésszerű használat mellett csak minimális karbantartást igényelnek.
Esetleges problémák elhárítására, rendszeres karbantartási munkálatokra állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Más gyártóktól származó töltőkarok karbantartása, felújítása
Cégünk immáron számos megrendelő számára végzett töltőkar karbantartási, felújítási feladatokat annak érdekében, hogy ezek a korábbiakban viszonylag drágán beszerzett berendezések a jövőben is kifogástalanul működjenek.
Az ezen munkák során szerzett tapasztalatok alapján kijelenthetjük, hogy számos különböző gyártótól származó töltőkar van alkalmazásban, amelyek viszonylag alacsony költséggel felújíthatók, a komfortos használat körülményei gyorsan megteremthetők.

Töltőkarok átalakítása
Egyre gyakrabban bízzák meg cégünket azzal a feladattal, hogy a korszerű pneumatikus munkahengerrel mozgatott szerkezeteket alakítsuk át rugóerőtárolóval kiegyensúlyozott kézi mozgatású megoldásokká úgy, hogy a használat kényelmesebbé, a meghibásodás kockázata pedig lényegesen alacsonyabbá váljon.

Billenőlépcsők cseréje, átalakítása
A tapasztalatok azt mutatják, hogy az egyre szigorúbb munkavédelmi előírások következtében
sokszor gazdaságosabb megoldás a billenőlépcső cseréje, mint a felújítása, majd minden vonatkozó előírásnak való megfelelés biztosítása.
Cégünk kézi mozgatású billenőlépcsőinek a kiegyensúlyozottsága olyan jól beállítható, hogy számos helyen nem is indokolt a hidro-pneumatikus, vagy más gépi a rásegítés alkalmazása. Több ügyfelünk döntött már éppen ezért úgy, hogy a karbatartás igényes, és nagyobb meghibásodási valószínűséggel jellemezhető billenő lépcsőit cégünkkel egyensúlyoztatja ki, vagy éppen új fejlesztésű gyártmányainkra cseréli le.

Állapotfelmérés
Szakembereink vállalják a használatban lévő töltőkarok és billenőlépcsők térítésmentes állapotfelmérését, amelynek eredményeként szívesen adunk műszaki és pénzügyi ajánlatot az esetlegesen indokolt felújításra, szükséges karbantartási műveletekre.
Szükség esetén a felújítás idejére csereberendezést is tudunk biztosítani.

Egyeztessen időpontot szakembereinkkel ingyenes állapotfelmérésre!

VISSZA A TÖLTŐÁLLOMÁSOK FŐOLDALRA

© Készítette - Direct Line - Bemind Kft.
csik