Szerző:

Kiszállítottuk a Birgés Hotel két medencéjét

2022. szeptember 23.-a reggelén kiszállítottuk a Balatonfüreden épülő Birgés Hotel két egyedi geometriával rendelkező rozsdamentes medencéjét, amelyek közül az egyik egy pihenő, a másik pedig pezsgő-medence funkcióval rendelkezik.

A HÍR USZODATECHNIKA OLDALUNKON OLVASHATÓ TOVÁBB


Tovább →

Szerző:

Uszodatechnika konferencia a MenDan Magic Spa & Wellness Hotel és a Direct-Line közös szervezésében

Az idei évben rendhagyó módon a MenDan Magic Spa & Wellness Hotelben, a szállodával közösen rendezzük meg uszodatechnikai konferenciánkat „Új trend az uszodatechnikában: rozsdamentes medencék és élményelemek” címmel. Az impozáns helyszínen az idei évben adtuk át Európa egyik legkülönlegesebb medencéjét, a SkyPool-t.

Tovább →

Szerző:

Rozsdamentes folyókarendszerek tervezése és gyártása

Hazánkban még nem terjedt el az a fajta szemlélet, amelyet cégünk régóta képvisel a folyóka rendszerek értékesítésében. A gyártók többsége katalógusaiban számos részletre kiterjedő információt ad saját termékeiről és a megrendelőktől pedig azt várja el, hogy ebből tételes listát állítson össze a kívánt folyókarendszer megvalósításához. Az ügyfelek többsége azonban sem idővel, sem pedig az ehhez szükséges tervezői szemlélettel és az ezzel járó szaktudással nem rendelkezik.

Tovább →

Szerző:

Elindult cégünk új Uszodatechnika honlapja!

Az új DL-Uszodatechnika honlap itt érhető el: www.dldh.hu/uszodatechnika

Tovább →

Szerző:

Medence takaró szerkezet fóliás takarással

A beltéri és kültéri medencék esetében egyaránt előnyös a takarás biztosítása. Az erre a célra ideális redőnyt azonban nem mindenki engedheti meg magának, s nem is feltétlenül szükséges minden esetben azt alkalmazni. Kaphatók olcsóbb megoldások is, amelyek hasonlóképpen biztosítják mindazokat az előnyöket, amelyeket a takarásoktól elvárunk.

Tovább →

Szerző:

Impozáns medencevilág készült el a balatonfüredi LUA Resortban

Ezúttal az új balatonfüredi LUA Resort luxus szálloda számára adtunk át egy szabadtéri, egy beltéri rozsdamentes acél medencét sodró folyosóval, valamint egy jakuzzit, amelyek mindegyike számos élményelemet tartalmaz.

Tovább →

Szerző:

LED lámpacsalád fejlesztése rozsdamentes medencékhez

Az uszodatechnikai kiegészítők piacán található megoldások nagy része nem rozsdamentes medencékhez készül, ezért is kevés a nemesacél medencékbe integrálható funkcionális, élmény- és látványelem.

Tovább →

Szerző:

Sikeresen zárultak az első hegesztő vizsgák az új szakképzési rendszerben

A gyakorlati képzőhelyek számára is számos újdonságot tartogatott a szakképzési reform, így az érintetteknek többek között a vizsgarendszerben is alkalmazkodniuk kellett az új követelményekhez.

Tovább →

© Készítette - Direct Line - Bemind Kft.
csik