Szerző:

Saválló medencék új gépészeti megoldásai

A megrendelői igények folyamatos bővülése következtében egyre több olyan medence gépészeti megoldást fejlesztettünk ki, amelyek előnyei elsősorban az általunk gyártott rozsdamentes lemezekből gyártott medencéknél jelentkeznek.
Tovább →

Szerző:

Aknafedelek tervezése és gyártása

A hozzánk érkező vásárlói visszajelzések alapján az utóbbi időszakban úgy érzékeljük, hogy egyre nagyobb az igény a nemesacél anyagokból készülő aknafedelek iránt. Elérkezettnek láttuk tehát az időt arra, hogy egy gyártmánycsaládot fejlesszünk ki, amelyekből raktáron is elhelyeztünk egy házi szabványban rögzített anyagválaszték és méretsor szerinti készletet.
Tovább →

Szerző:

Háromsoros munkavédelmi korlátok

Cégünk folyamatosan továbbfejleszti termékeit annak érdekében, hogy azok minden tekintetben megfeleljenek az éppen aktuális jogszabályi követelményeknek és szabványoknak, a jövő előírásainak előfutárát jelentő ajánlásoknak.
Tovább →

Szerző:

Konferenciabeszámoló: Rozsdamentes medencék és folyókarendszerek gyártási és üzemeltetési kérdései

A Direct-Line Kft. 2019. június 20. napján megtartotta a “Rozsdamentes medencék és folyókarendszerek gyártási és üzemeltetési kérdései” című szakmai konferenciasorozat rendezvényét.
Tovább →

Szerző:

Hidro-pneumatikus mozgatású billenőlépcsők új változatának fejlesztése

Hírt 2018 októberében adtunk utoljára azokról a fejlesztéseinkről, amelyek a billenő lépcső gépi mozgatását hivatottak megoldani. Akkor az elektromos munkahenger nyújtotta előnyökről számoltunk be.
Tovább →

Szerző:

Rozsdamentes medencék és folyókarendszerek gyártási és üzemeltetési kérdései

A 2019-es esztendőben is megszervezi cégünk a uszodatechnika területén érdekeltek részére szakmai konferenciáját.
Tovább →

Szerző:

Alapkő letételi urnák gyártása

Cégünk 2006 óta gyárt un. alapkő letételi urnákat, amelyeket szokás időkapcszulának is nevezni.
Tovább →

Szerző:

2019-ben is “Hazai innováció a töltő-, le- és átfejtő rendszerek gyártásában” konferencia

A Direct-Line Kft. 2019. február 28.-án ismét megrendezte a “Hazai innováció a töltő-, le- és átfejtő rendszerek gyártásában” című szakmai konferenciasorozat rendezvényét.
Tovább →

© Készítette - Direct Line - Bemind Kft.
csik