Szerző:

Nyári szakmai gyakorlat cégünknél

Július 1-jével kezdetét vette a Direct-Line Kft. által egyetemi hallgatók számára szervezett nyári szakmai gyakorlat, amelyen több mint 20 egyetemista vesz részt. A cég által szervezett bevezető rendezvény célja az volt, hogy a hallgatók megismerkedjenek a vállalati szemlélettel és a teljesítendő feladatok és alkalmazandó módszerek részleteivel.
Tovább →

Szerző:

Sikeres Gépész technikus szakmai vizsgák

2024 júniusában sikeresen lezajlottak Gépész technikus szakon az első szakmai vizsgák oktatóbázisunkon, ahol a végzős hallgatók kiváló eredményeket értek el.
Tovább →

Szerző:

Kísérleteket végeztünk a BME Motorsport versenyautó fejlesztő csapatának

Cégünk a napokban a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Motorsport csapatát fogadta.
Tovább →

Szerző:

Nagy érdeklődés az idei tavaszi szakképzési csoportjaink iránt

Az idei tavaszi félévben kiemelkedő létszámú jelentkező kezdte meg szakmai tanulmányait a Hegesztő, Ipari gépész és Gépész technikus szakjainkon és immáron a várólistáink is egyre hosszabbak.
Tovább →

Szerző:

Rozsdamentes wellness medence Pest megyei elővárosban

Különleges wellness-medence került megvalósításra egy Pest vármegyei, lenyűgöző kilátást nyújtó elővárosi ingatlanban. Az élményelemekkel gazdagon felszerelt, rozsdamentes acél magánmedence egyedi megrendelői igények alapján, a luxus és fenntartható megoldások ötvözeteként készült el.

A HÍR USZODATECHNIKA OLDALUNKON OLVASHATÓ TOVÁBB


Tovább →

Szerző:

Változatos kémia anyagok lefejtő állomásának telepítése

Egyedi megrendelői igény alapján terveztünk meg és gyártottunk le egy alsó töltőkart és gázinga vezeték tartó szerkezetet dómfedélbe illeszkedő kónusszal. A létesítmény feladata kamionokban érkező különböző robbanásveszélyes anyagok lefejtése.
Tovább →

Szerző:

Gyakorlati foglalkozások korszerű gyártástechnológiák területén

A képzéseink során nagy hangsúlyt helyezünk arra, hogy tanulóink minél több gyakorlati feladatterülettel ismerkedhessenek meg. A legutóbbi gyárlátogatás alkalmával a finommechanikai alkatrészek, a fröccsöntő szerszámok és más nagy sorozatban történő alkatrészek gyártása során megoldandó problémákra láthattunk kiváló példákat.
Tovább →

Szerző:

Nagy létszámú, sikeres Ágazati Alapvizsgák

A 2023/2024 őszi félévben kiemelkedően magas jelentkezőszám jellemezte a műszaki előképzettséggel nem rendelkező tanulókból álló csoportokat, akik az ágazati alapképzésen vesznek részt a szakmai képzés előfeltételeként. Ezen műszaki alapképzésen elsajátított kompetenciák előfeltételét képzik mindhárom szakképzési szakunk szakmai képzésnek.
Tovább →

© Készítette - Direct Line - Bemind Kft.
csik