Szerző:

Nagy érdeklődés az idei tavaszi szakképzési csoportjaink iránt

Az idei tavaszi félévben kiemelkedő létszámú jelentkező kezdte meg szakmai tanulmányait a Hegesztő, Ipari gépész és Gépész technikus szakjainkon és immáron a várólistáink is egyre hosszabbak.
Tovább →

Szerző:

Rozsdamentes wellness medence Pest megyei elővárosban

Különleges wellness-medence került megvalósításra egy Pest vármegyei, lenyűgöző kilátást nyújtó elővárosi ingatlanban. Az élményelemekkel gazdagon felszerelt, rozsdamentes acél magánmedence egyedi megrendelői igények alapján, a luxus és fenntartható megoldások ötvözeteként készült el.

A HÍR USZODATECHNIKA OLDALUNKON OLVASHATÓ TOVÁBB


Tovább →

Szerző:

Változatos kémia anyagok lefejtő állomásának telepítése

Egyedi megrendelői igény alapján terveztünk meg és gyártottunk le egy alsó töltőkart és gázinga vezeték tartó szerkezetet dómfedélbe illeszkedő kónusszal. A létesítmény feladata kamionokban érkező különböző robbanásveszélyes anyagok lefejtése.
Tovább →

Szerző:

Gyakorlati foglalkozások korszerű gyártástechnológiák területén

A képzéseink során nagy hangsúlyt helyezünk arra, hogy tanulóink minél több gyakorlati feladatterülettel ismerkedhessenek meg. A legutóbbi gyárlátogatás alkalmával a finommechanikai alkatrészek, a fröccsöntő szerszámok és más nagy sorozatban történő alkatrészek gyártása során megoldandó problémákra láthattunk kiváló példákat.
Tovább →

Szerző:

Nagy létszámú, sikeres Ágazati Alapvizsgák

A 2023/2024 őszi félévben kiemelkedően magas jelentkezőszám jellemezte a műszaki előképzettséggel nem rendelkező tanulókból álló csoportokat, akik az ágazati alapképzésen vesznek részt a szakmai képzés előfeltételeként. Ezen műszaki alapképzésen elsajátított kompetenciák előfeltételét képzik mindhárom szakképzési szakunk szakmai képzésnek.
Tovább →

Szerző:

Íves rozsdamentes medencerács változatok

Exkluzív rozsdamentes íves medencerácsaink esztétikai és funkcionális szempontból is több előnyös tulajdonsággal bírnak.

A HÍR USZODATECHNIKA OLDALUNKON OLVASHATÓ TOVÁBB


Tovább →

Szerző:

Az ipari gépész vizsgák is sikeresen lezárultak

Az ipari gépész szakma ma még nem tekinthető teljes körűen ismertnek a munkaadók előtt. A képzési program tartalmának a meghatározása, a vizsgakövetelményeknek való megfelelés mérésére szolgáló elméleti és gyakorlati feladatok összeállítása cégünk számára sokkal több időt és energiát igényelt, mint más, a már jól bejáratott szakmaterületek esetében.
Tovább →

Szerző:

Újabb évfolyam hegesztő tanulói vizsgáztak sikeresen cégünknél

Az idei évben január végével záruló 1,5 éves gyakorlati képzés keretében szerzett szakmai ismereteikről adtak számot februárban hegesztő tanulóink.
Tovább →

© Készítette - Direct Line - Bemind Kft.
csik