Szerző:

Rozsdamentes lábmosók tervezése és gyártása

Egy korábbi rozsdamentes medencékről készült szakmai cikkünkben már szó volt róla, hogy a közösségi fürdők használata során higiéniai szempontból kiemelt jelentősége van a lábmosóknak. Ezek telepítési szabályaira, így azon belül a méreteinek a meghatározására is egyre szigorúbb előírások vonatkoznak, amelyeket a hatósági ellenőrzések egyre inkább számon is kérnek.

Tovább →

Szerző:

Meghívást kaptunk a Magyar Uszodatechnikai Egyesület rendezvényére

Cégünk meghívást kapott a Magyar Uszodatechnikai Egyesület 2022.03.04.-i napon megrendezett tavaszi szakmai fórumára, amelynek programjában elsőként ügyvezetőnk lépett a pódiumra és tartotta meg előadását: „Rozsdamentes medencék tervezése, gyártása és telepítése” címmel.
Tovább →

Szerző:

Alvállalkozókat keresünk fémipari szerkezetek gyártásához!

Nemesacél és szénacél termékeink részegységeinek gyártásához keresünk megbízható, tapasztalt alvállalkozókat.

Tovább →

Szerző:

Lakatos és segédmunkás munkalehetőség!

Exkluzív nemesacél medencék gyártási munkáihoz keresünk lakatost és segédmunkást!

Tovább →

Szerző:

Újabb saválló ipari medence készült el

A vásárlói elégedettséget mi sem mutatja jobban, mint amikor egy ügyfél a korábbi munkáinkat követően további újabb megrendelésekkel bíz meg minket.
Tovább →

Szerző:

Vasúti töltőállomások hatósági engedélyezési folyamata

Cégünk a vasúti-, közúti-, és folyami töltőállomások berendezéseinek a tervezése és gyártása során kényszerűen megismerte mindazokat a követelményeket, amelyek teljesítése elengedhetetlen feltétele a működés hatósági engedélyezésének. A zöldmezős beruházások, és a lényeges változásokat eredményező fejlesztések esetében több lépcsőben kell megkérni az engedélyeket. Az elfogadott tervek alapján kezdhető meg a beruházás, vagy az átalakítás, majd pedig ezek befejeződése után a használatbavétel előtt ismételten meg kell kérni a szükséges hatósági engedélyeket.
Tovább →

Szerző:

Alsó töltőkar alkalmazása IBC tartályok átfejtéséhez

A napokban adtuk át a képen látható műszaki megoldást, amelynek célja IBC tartályokban lévő folyadékok átfejtése. Az alsó töltőkarok 5 csuklós szerkezete kiválóan alkalmassá tehető arra, hogy a sorban egymás mellett elhelyezett IBC tartályokra könnyedén pozicionálni lehessen, s a bennük lévő folyékony olajszerű anyagokat kiszivattyúzhassuk belőlük.
Tovább →

Szerző:

Helyére került a MenDan Magic Spa & Wellness Hotel által megrendelt Sky Pool exkluzív rozsdamentes medence

Szállításra kész állapotában, rendőri kíséretet is igénylő túlméretes szállítmányként 2021.10.27.-én éjszaka kiszállítottuk Zalakarosra a MenDan Magic Spa & Wellness Hotel megrendelte rozsdamentes acél medencét. A 26×6 méteres medence test egy önhordó acélvázba épült be, ahogy az alábbi képeken is látszik. Tovább →

© Készítette - Direct Line - Bemind Kft.
csik