K+F

„ A kutatás és fejlesztés olyan módszeresen folytatott alkotó munkát jelent, amely a meglévő ismeretanyag bővítésére szolgál, – beleértve az emberről, a kultúráról és a társadalomról szerzett ismereteket is -, valamint arra, hogy ezt az ismeretanyagot új alkalmazások kidolgozására használjuk fel.”

Cégünk, a DIRECT-LINE Kft. az 1991 évi megalakulása óta számos kutatás – fejlesztési projektet bonyolított le egyetemekkel és más kutatóhelyekkel közösen. Az innovációs járulék bevezetését megelőző időszakban a saját nyereségünk visszaforgatásával, a járulék bevezetését követően pedig számos külső megbízás teljesítésével nyílott erre módunk.
Az innovációs járulék azonban jelentősen kibővítette a piaci lehetőségeinket, így ma már a fejlett országok eredményes gyakorlatát követve szervezzük K+F tevékenységünket. Cégünk munkatársai rendelkezésére állnak honlapunkon feltüntetett valamennyi területen a kutatási projektek érdemi lebonyolításában. Dolgozóink jelentős része rendelkezik szakirányú felsőfokú végzettséggel és több éves – mind hazai, mind külföldi területen szerzett – szakmai és kutatói tapasztalattal. Kutatás-fejlesztési tevékenységünk nyomán több saját fejlesztésű, szabadalommal védett termékünk is született az elmúlt években. Erről bővebben a kutatási területeink alatt olvashat.

Amit kínálunk:

  • Nemzetközi kutatói tapasztalat átültetése a hazai gyakorlatba.
  • Versenyszféra követelményeinek ismerete, melyet eredményes fejlődésük is igazol.
  • A megoldandó problémák szokásostól eltérő kezelésmódja: A különböző megrendelőknek ugyanazon kutatási téma iránt felmerülő igényeit koordinálva lehetőség adódik a közös finanszírozás által a szinergia hatás kiaknázásra.

A K+F tevékenységünk során folyamatos munkakapcsolatban állunk hazánk legjelentősebb kutató helyeivel és a kutatást szervező bázisaival.

© Készítette - Direct Line - Bemind Kft.
csik